نماد آخرین خبر

واگذاری ۱۵ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان برای احداث نیروگاه خورشیدی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
واگذاری ۱۵ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان برای احداث نیروگاه خورشیدی

ایرنا/ مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان از واگذاری ۱۵ هکتار از اراضی ملی این استان به‌منظور حمایت از سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه خورشیدی خبر داد.

الهام شهرکی، مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان روز دوشنبه اعلام کرد: این میزان اراضی ملی در منطقه شمس آباد شهرستان سراوان و برای اجرای طرح ایجاد نیروگاه خورشیدی با توجه به ظرفیت بالای استان در توسعه انرژی های تجدیدپذیر در نظر گرفته شد.
شهرکی افزود: این طرح با ظرفیت تولید ۱۰ مگاوات برق توسط بخش خصوصی از طریق کمیسیون واگذاری طرح های غیرکشاورزی (ماده۲۱) استان مورد موافقت قرارگرفت و ۱۵ هکتار از اراضی ملی برای اجرای آن واگذار شد.
وی گفت: احداث نیروگاه خورشیدی باعث ایجاد اشتغال مستقیم و تامین برق مداوم در مناطق کمتر برخوردار خواهد شد.
شهرکی اظهار کرد: این پروژه بخشی از برنامه های ملی توسعه انرژی های تجدیدپذیر و همچنین در راستای تحقق شعار سال (سرمایه گذاری برای تولید) است.
سیستان و بلوچستان با شرایط جغرافیایی خاص خود، منابع فراوانی برای تولید انرژی تجدیدپذیر دارد؛ مناطقی مانند زابل و هیرمند شرایط مناسبی برای نصب توربین‌های بادی دارند، همچنین این استان پهناور با ساعت تابش آفتاب بالا و شدت نور مناسب یکی از بهترین مناطق برای نصب پنل‌های خورشیدی در کشور به‌شمار می‌آید.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today