نماد آخرین خبر

کاهش 4700 مگاواتی مصرف برق کشور در سال جاری

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کاهش 4700 مگاواتی مصرف برق کشور در سال جاری

ایرنا/ وزیر نیرو گفت: دولت همه توان و همت خود را برای جبران ناترازی‌ها در شرایط کاهش ۴۱ درصدی ورودی سدها نسبت به سال گذشته به کار گرفت و امسال چهارهزار و ۷۰۰ مگاوات برق کمتری نسبت به سال قبل مصرف شد.

عباس علی‌آبادی روز دوشنبه در آیین بهره‌برداری از ظرفیت ۳۱۶ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی در ۴۰ ساختمان سراسر کشور و نیز نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی محلات که در این شهر برگزار شد، بیان کرد: امروز زمان خلق حماسه مردم با کاهش مصرف انرژی است و برای تسلط به ناترازی‌ها، کاهش بارندگی و خشکسالی نیاز است آب، برق و بنزین کمتر مصرف و از اصراف به شدت پرهیز شود.

وی عنوان کرد: بخشی از دستورالعمل‌ها و سیاست‌گذاری‌ها اشتباه و نیاز به اصلاح داشت که در نهایت به کاهش مصرف انرژی ختم شود و این اقدامات در دستور کار قرار گرفت.

وزیر نیرو اظهار کرد: تعمیراتی باید از سال‌ها قبل انجام می‌شد که در تولید و مصرف برق اثر گذار بود و این تعمیرات بعد از ۲۰ سال انجام و اکنون بیش از چهار هزار و ۱۰۰ مگاوات برق بیشتری از نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود.

علی‌آبادی گفت: خاموشی منازل کاهش یافته و به جز برخی از موارد می‌توان گفت امروز خاموشی منازل وجود ندارد و البته باید در نظر داشت که نقطه اوج مصرف تابستانه در حال نزدیک شدن است.

وی بیان کرد: باوجود همه کاستی‌ها و کمبودها برنامه‌ریزی دقیق انجام و با کاهش مصرف آب سد کارون سه و چهار در مدار تولید برق قرار دارند.

وزیر نیرو با اشاره به کاهش پنج درصدی بیتکوئینگ جهانی با قطعی اینترنت بین‌المللی کشور، خاطر نشان کرد: متاسفانه در شرایط کنونی و چالش‌های تولید و مصرف برق برخی افراد سودجود از رمز ارز استفاده می‌کنند که البته با همکاری مردم یک‌هزار و ۸۰۰ مگاوات برقی که در این بخش استفاده می‌شد مورد شناسایی قرار گرفت.

علی‌آبادی با اشاره به گسترش تکنولوژی، هوش مصنوعی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، اظهار کرد: استفاده از روش سنتی در تولید برق در کنار چالش‌های متعدد تخریب زیست محیطی نیز وجود دارد و به همین دلیل حرکت به سمت انرژی تجدیدپذیر اهمیت ویژه پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: دولت از سرمایه‌گذاران در تولید برق از انرژی خورشید حمایت می‌کند از طرفی صندوق‌هایی برای سرمایه‌گذاری‌های مردمی کوچک در نیروگاه‌های خورشیدی در نظر گرفته شده است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today