نماد آخرین خبر

ثبت جهانی الموت، محرکی برای توسعه استان قزوین

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ثبت جهانی الموت، محرکی برای توسعه استان قزوین

صدا و سیما/ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت:  باید برای رونق گردشگری در استان قزوین، قلعه الموت را به ثبت جهانی برسانیم.

صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، قزوین را نه تنها یک منطقه گردشگری، بلکه قطب گردشگری کشور خواند و بر اهمیت ثبت جهانی سازه‌های تاریخی این استان، به‌ویژه قلعه الموت برای رونق گردشگری تأکید کرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این دیدار با اشاره به دوران جنگ و بسیج تمام ظرفیت‌های کشور برای پاسخگویی به نیاز‌های نیرو‌های مسلح و مردم، از موفقیت دولت در عبور از چالش‌ها با کمترین آسیب سخن گفت.

وی توزیع گسترده واحد‌های اقامتی با تخفیف‌های ویژه، تأمین سوخت و کالا‌های اساسی، و پاسخگویی به نیاز‌های بهداشتی مردم را از جمله اقدامات دولت در این دوران برشمرد.

وزیر با تأکید بر وحدت و وفاق ملی در دوران جنگ، پیروزی در این مقطع را نتیجه مقاومت مردم، نیرو‌های مسلح و دولت دانست و اشاره کرد که دشمن با درخواست آتش‌بس، شکست خود را پذیرفته است.

وی همچنین بر لزوم هوشیاری در شرایط کنونی و آمادگی در برابر دشمن تأکید کرد.

در ادامه، وی مقاومت ملی را حاصل سایه رهبری انقلاب دانست و از ایشان قدردانی کرد.

 اتحاد مردم و مسئولان، راهگشای توسعه گردشگری استان

نماینده ولی فقیه در استان قزوین، ضمن تقدیر از عملکرد خوب دولت، نیرو‌های نظامی، انتظامی و دیپلماسی در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی، اتحاد بی‌نظیر مردم و مسئولان استان را که زیر سایه تدابیر رهبری شکل گرفته، ستود.

وی با اشاره به جایگاه ویژه قزوین به عنوان استانی کهن با بیش از هزار اثر تاریخی و ظرفیت‌های طبیعی و انسانی فراوان، بر لزوم توجه ویژه به این میراث غنی تاکید کرد و خواستار آینده‌ای روشن در حوزه رشد و توسعه گردشگری با همکاری وزارت میراث فرهنگی، استانداری و مدیران استانی شد.

نماینده ولی فقیه همچنین از اختصاص سهمیه ثبت جهانی کشور به قلعه الموت به عنوان یک نقطه امیدبخش یاد و بر ضرورت توجه ویژه به آثار تاریخی موجود در شهر قزوین تأکید کرد.

وی اتحاد شکل گرفته در استان را عامل حضور همزمان مردم و مسئولان برای توسعه استان دانست.

قزوین، ظرفیت‌های گردشگری بی‌بدیل در انتظار توسعه زیرساخت‌ها

استاندار هم گفت: استان قزوین از ظرفیت‌های بکر گردشگری در ابعاد تاریخی و طبیعی برخوردار است، اما چالش‌هایی در این حوزه وجود دارد که نیازمند توجه و رفع شدن است.

نوذری اعلام کرد که برنامه دولت بر توسعه گردشگری و ایجاد زیرساخت‌های لازم در این صنعت متمرکز است.

وی همچنین تلاش برای ثبت جهانی قلعه الموت را یکی از اولویت‌های استان در این راستا برشمرد.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today