رسانهها با افشای خیانت دشمنان، انسجام ملی را تقویت کنند

ایرنا/ مسئول بسیج رسانه خراسان جنوبی گفت: فعالان رسانهای باید ضمن افشای خباثتها و خیانتهای رژیم صهیونیستی و آمریکا، با ارائه تصویر دقیق و واقعی از قدرت و اقتدار ایران، انسجام ملی را حفظ و تقویت کنند.
سجاد رضایی روز سهشنبه در حاشیه حسینه رسانه و آیین یادبود شهدای رسانه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل و آمریکا علیه ایران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بمبها و موشکهای رسانهای دشمن اکنون به شکل گسترده و بیوقفه در فضای مجازی علیه وحدت و اقتدار ایران فعال شدهاند، افزود: وظیفه خبرنگاران، فعالان رسانهای و فضای مجازی در این شرایط بسیار حیاتی است.
وی با اشاره به فضای مجازی، اظهار کرد: میزان همدلی، انسجام و وحدت ملی در فضای مجازی در طول این جنگ تحمیلی به بالاترین حد خود رسید و ۹۳ درصد کنشگریها در این فضا همراه با وحدت ملی و حمایت از کشور بود که موجب شکست پروژه رسانهای اسرائیل شد.
مسئول بسیج رسانه خراسان جنوبی ادامه داد: در دو دهه اخیر، جنگها علاوه بر عرصه نظامی، در میدان رسانهای نیز به شکل جدی دنبال میشود تا مهاجمان بتوانند ضمن جلب حمایت افکار عمومی جهانی، در داخل کشور هدف، نیز زمینه پذیرش حمله و تهاجم خود را فراهم کنند.
وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر، بیان کرد: رژیم صهیونیستی در این جنگ، برنامهریزی رسانهای گستردهای داشت تا بتواند هم فضای جهانی و هم افکار عمومی داخلی را مدیریت کند، اما در هر دو حوزه به شکست کامل رسید.
رضایی گفت: در سطح جهانی، پس از جنایات متعدد رژیم صهیونیستی در طول یک سال و نیم گذشته پس از عملیات طوفان الاقصی، موجی بیسابقه از محکومیتها علیه این رژیم شکل گرفت، به جز چند کشور معدود اروپایی و آمریکا که آشکارا از اسرائیل حمایت کردند، بسیاری از کشورها یا سکوت اختیار کردند یا در حمایت از ایران موضع گرفتند.
وی عنوان کرد: در داخل کشور نیز، برنامههای رسانهای اسرائیل برای ایجاد همراهی افکار عمومی و تضعیف اتحاد ملی ناکام ماند.
مسئول بسیج رسانه خراسان جنوبی به نقش فعالان رسانهای و خبرنگاران اشاره کرد و گفت: مردم با تلاش خبرنگاران و رسانهها توانستند عمق جنایتهای رژیم صهیونیستی را بشناسند؛ بمباران مناطق غیرنظامی و کشتار مردم بیدفاع نشان داد که هدف اسرائیل نه نظامیان بلکه عموم مردم بودهاند.
وی اضافه کرد: آمار بیش از ۹۳۵ شهید و شمار زیادی مجروح، بیانگر این حقیقت است که این یک جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم مظلوم ایران بود.
رضایی به شرایط بعد از آتشبس یکطرفه نیز اشاره کرد و افزود: رژیم صهیونیستی پس از توقف حملات، سه هدف کلیدی را دنبال میکند؛ اول ارائه تصویری دروغین و شکستخورده از ایران و بزرگنمایی قدرت ظاهری اسرائیل، دوم ایجاد تفرقه و دو دستگی میان مردم و مسئولان در داخل کشور و سوم بزک کردن چهره آمریکا در نقش میانجی صلح.
وی درباره هدفگذاری رسانههای غربی و ضدانقلاب تصریح کرد: آمریکا که خود عامل اصلی خیانت در پشت پرده جنگ و بمباران سایتهای هستهای ایران بوده، اکنون در شبکههای اجتماعی تلاش میکند چهرهای پاک و میانجی صلح از خود بسازد که این موضوع با واقعیتها و رفتارهای این کشور کاملاً در تضاد است.
مسئول بسیج رسانه خراسان جنوبی ابراز امیدواری کرد: با همت و مجاهدت رسانهای، مقاومت مردم و همراهی همه اقشار، بتوانیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در برابر تهدیدات و تهاجمات دشمنان بیمه کرده و وحدت و امنیت کشور را تضمین کنیم.
سازمان بسیج رسانه با صدور بیانیهای رسمی اعلام کرد: در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، ۹ تن از فعالان رسانهای کشور در حملات مستقیم و هدفمند رژیم صهیونیستی، به شهادت رسیدند.
در میان این شهدا، دو نفر از کارکنان رسانه ملی شامل شهیده معصومه عظیمی و شهید نیما رجبپور، در پی حمله مستقیم به ساختمان شیشهای صداوسیما به شهادت رسیدند.
همچنین از سه خبرگزاری معتبر ما، شهیده فرشته باقری از خبرگزاری دفاع مقدس و شهید احسان ذاکری خبرنگار خبرگزاری ایکنا و دفاع مقدس، بههمراه سه نفر از فعالان رسانهای و خبرنگاران وابسته به روابط عمومی بسیج و رسانه بسیجنیوز شامل شهید علی طهماسبی، شهید معین نظری و شهید رمضانعلی چوبداری مسئول روابط عمومی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز به شهادت رسیدند.
شهید امیرحسین طاووسی، مدیر کانال روشنا و از چهرههای شاخص جبهه فرهنگی انقلاب و شهید محمدجواد الوندی از بنیاد رسانهای بیان، دیگر شهدای مظلوم رسانهای کشور در این جنگ ترکیبی هستند.