نماد آخرین خبر

ضرورت احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ضرورت احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه

صدا و سیما/ بررسی عرصه‌های تکلیفی امر به معروف و نهی از منکر، علت کوتاهی در برخی موارد و راهکار‌های بیشتر اهمیت دادن به این موضوع از نکاتی بود که در پرسمان امروز مطرح شد.

 
ضرورت احیای امربه معروف و نهی از منکر در جامعه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: تمام جامعه نسبت به یکدیگر این وظیفه را دارند که دعوت به معروف و نهی از منکر را انجام دهند، زیرا این اقدام به دلیل اهمیت بالای آن قبل از نماز و زکات توصیه شده و یک مسئولیت شرعی، انقلابی و سیاسی به گفته امام است. 

شهریاری با بیان‌اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک ستاد مردمی بوده است گفت: عرصه‌های تکلیف ما شامل تلاش برای عدالت اجتماعی، محیط زیست، مفاسد اقتصادی و اداری، عفاف و حجاب، فضای مجازی، تبلیغات محیطی فضای اجتماعی، بحث آموزشی و سایر موارد می‌شود.

وی بیان کرد: از مردم می‌خواهیم که موضوع‌های مربوط به این بحث و یا پیشنهادات خود را از طریق نرم‌افزار سروش و یا فضای مجازی اداره در ایتا با ما در میان بگذارند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی ادامه داد: تمام فرایض و خوبی‌ها از منظر امر به معروف و نهی از منکر می‌گذرد و چالش اصلی ما در این مورد عدم آموزش کافی و بلد نبودن شیوه‌های ورود است که در این مورد آموزش‌هایی در رده ادارات یا فضا‌های دیگر داریم و اعلام برگزاری دوره‌های آموزشی به ادارات، مجموعه‌ها، سمن‌ها و تشکل‌ها را اعلام می‌کنیم. 

وی عنوان کرد: دومین مورد، ترس از واکنش است که در این مورد باید در برخورد با افراد به گونه‌ای رفتار شود که فرد مقابل احساس کند از در محبت با وی رفتار شده است و سایر افراد نیز باید تجربه‌های خوب خود در این زمینه و راهکار‌های خود را با یکدیگر در میان بگذارند؛ همچنین نکته سوم مقاومت اجتماعی و فرهنگی است که گاهاً وجود دارد که این حوزه نیز با انجام اقدامات در دو مورد قبلی قابل رفع است. 

شهریاری تصریح کرد: هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر را داریم و با توجه به اینکه عرصه رسانه به عنوان یک بازوی اطلاعاتی برای ما مهم است در اولین برنامه نشست با اصحاب رسانه را برگزار کردیم؛ همچنین نشست با مبلغین، مداحان و روسای هیئت‌های مذهبی در رابطه با مسئولیت‌های اجتماعی را داشتیم که برخی از این جلسات با حضور نماینده ولی فقیه بود. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی اظهار کرد: توجه به شهدای فضیلت و بر پایی همایشی برای آنها با همکاری بنیاد شهید را داشتیم که به زمان دیگری موکول شد؛ همچنین برنامه اجتماع بانوان زینبی در روز عاشورا در محل ستاد را با رویکرد متفاوت داریم.

وی در پایان به کتاب بستر دوراهی اشاره و گفت: این کتاب موضوع امر به معروف و نهی از منکر و بررسی مسئولیت‌های اجتماعی تدوین شده و مسابقه کشوری نیز برای آن در نظر گرفته شده است.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today