نماد آخرین خبر

آمادگی ۵۴ تیم نظارتی دامپزشکی خراسان جنوبی در تاسوعا و عاشورای حسینی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
آمادگی ۵۴ تیم نظارتی دامپزشکی خراسان جنوبی در تاسوعا و عاشورای حسینی

صدا و سیما/ ۵۴ تیم نظارتی دامپزشکی خراسان جنوبی در ایام محرم آماده خدمات دهی به مردم است.

معاون سلامت دامپزشکی استان گفت: برای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۵۴ اکیپ شامل ۱۹ اکیپ ثابت و ۳۵ اکیپ سیار با حضور ۲۵ دامپزشک، ۴۸ بازرس بهداشتی و ۱۱ ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین شده در شهرستان‌ها برای ذبح دام مستقر شده و به صورت رایگان خدمات رسانی خواهند کرد.

علیزاده افزود: اکیپ‌های دامپزشکی فعالیت خود را در کشتارگاه‌ها و برخی نقاط مشخص در شهرستان‌ها آغاز خواهند کرد و برای جلوگیری از سرایت بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین شده با نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

وی افزود: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی (۰ تا ۴ درجه) خطر انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده سازی و قطعه بندی گوشت حتماً از دستکش و لوازم حفاظت فردی استفاده شود و پس از اتمام کار تمام لوازم کار شستشو و ضدعفونی شود.

علیزاده توصیه کرد: همچنین از مصرف گوشت و جگر نیم پز اکیداً خودداری کرده و حتماً در زمان طبخ به ویژه جگر از مغز پخت بودن قبل مصرف اطمینان داشته باشند و از در اختیار قرار دادن امعا و احشا باقی مانده از لاشه مشکوک و دارای ضایعه برای مصرف خوراکی حیوانات بخصوص سگ و گربه جدا خودداری شود.

به گفته وی با توجه به مخاطرات بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، هرگونه کشتار خارج از کشتارگاه و چرخه نظارتی دامپزشکی ممنوع است و انتظار می‌رود همشهریان و هم استانی‌ها به این مهم اهمیت داده و در صورت وجود هرگونه سوال از طریق سرشماره ۱۵۱۲ با کارشناسان دامپزشکی در سراسر استان ارتباط برقرار کرده و مشاوره لازم را دریافت کنند و در صورت نیاز بازرسان بهداشتی دامپزشکی در محل حضور خواهند یافت.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today