نماد آخرین خبر

قطارها جایگزین پروازها در هرمزگان شدند

منبع
فارس
بروزرسانی
قطارها جایگزین پروازها در هرمزگان شدند

فارس/ با بسته شدن ناگهانی حریم هوایی کشور در پی تجاوزات رژیم صهیونیستی و لغو گسترده پروازها، راه‌آهن هرمزگان با تصمیم‌گیری سریع و افزایش ظرفیت، به تنها گزینه عملی برای جابه‌جایی مسافران تبدیل شد.

علیرضا نصیری برازنده، مدیرکل راه‌آهن هرمزگان، از اضافه شدن سالن‌های مسافری به قطارهای پرتردد و راه‌اندازی یک رام قطار فوق‌العاده به مقصد مشهد خبر داد.
به گفته وی، این اقدامات ظرفیت جابه‌جایی روزانه را از ۳ هزار به ۳ هزار و ۳۰۰ نفر رساند. پرترددترین مسیر ریلی این روزها، تهران - بندرعباس بود که روزانه یک هزار و ۹۰۰ مسافر را جابه‌جا کرد.
همچنین واگن‌های حمل خودرو نیز طبق روال گذشته فعال بودند و روزانه ۱۰ دستگاه برای استان تهران تخصیص یافت.
نصیری برازنده تأکید کرد که علی‌رغم بحران، عملیات بارگیری، حمل‌ونقل کالا و ترانزیت بین‌المللی بدون وقفه ادامه یافت و این مسئله نشان می‌دهد که بحران هوایی نتوانست چرخه‌ی فعالیت تجاری راه آهن و همچنین فعالیت اقتصادی و لجستیکی ریلی را مختل کند.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today