نماد آخرین خبر

هیئتی‌های یزد آزادی را هدیه می‌دهند

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
هیئتی‌های یزد آزادی را هدیه می‌دهند

صدا و سیما/ هیئت عزاداران حسینی نظرکرده یزد، با اهدای مبلغ ۲۵ میلیون تومان، زمینه آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کرد.

هیئتی‌های یزد آزادی را هدیه می‌دهند
 
همزمان با چهارشنبه (۱۱ تیر) مصادف با ششم محرم، علی عقبایی، سرپرست هیئت عزاداران حسینی نظرکرده یزد، با حضور در دفتر ستاد دیه استان یزد، مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال معادل ۲۵ میلیون تومان را به نمایندگی عزادارن این هیئت حسینی جهت مشارکت در آزادی ۱ زندانی غیر عمد اهدا کرده و با این اقدام این هیئت نیز به پویش نذر حسینی با شعار هر هیئت آزادی یک زندانی پیوست.
 
عقبایی در خصوص این اقدام خداپسندانه گفت: امسال نیز همانند سال‌های گذشته، تصمیم گرفتیم علاوه بر برپایی مراسم عزاداری باشکوه سیدالشهدا (ع)، گامی هم در مسیر آزادی برداریم و دل چند خانواده را شاد کنیم، زیرا باور داریم هدف اصلی قیام امام حسین (ع) زنده نگه داشتن آزادگی و دستگیری از نیازمندان بوده است.
 
عقبایی ادامه داد: ما و اعضای هیئت نظرکرده سعی کردیم با اهدای نذر خود، سهمی هرچند کوچک در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و بازگرداندن آرامش به خانواده‌ها داشته باشیم و امیدواریم این حرکت، الگویی برای همه هیئات و عاشقان حضرت اباعبدالله باشد.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today