نماد آخرین خبر

آیت‌الله مکارم شیرازی: حقوق بشر بازیچه دست قدرت‌های ظالم قرار گرفته است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آیت‌الله مکارم شیرازی: حقوق بشر بازیچه دست قدرت‌های ظالم قرار گرفته است

ایرنا/ آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: سال‌هاست تعبیر متعالی «حقوق بشر»، بازیچۀ دست قدرت‌های ظالم و جنایت‌کار قرار گرفته است تا در سایۀ آن، منافع نامشروع خود را دنبال کنند.

وی روز چهارشنبه در پیامی به دهمین کنفرانس بین المللی نقد حقوق بشر آمریکایی، آورده است:در آغاز سخن لازم می‌دانم حملات وحشیانه و غیرقانونی رژیم اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار را به کشور عزیزمان محکوم نموده و به خانوادۀ شهدای این هجوم، تسلیت و تعزیت عرض نمایم؛ همچنین از همۀ برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان این همایش وزین قدردانی می‌کنم و امیدوارم این نشست علمی گامی مؤثر در احقاق واقعی حقوق نوع بشر باشد.

این مرجع تقلید افزوده است: از منظر ادیان الهی و به‌ویژه اسلام، «انسان» موجودی است صاحب کرامت و شرافت، با این حال اگر همین موجود شریف از مسیر فطرت و عدالت منحرف گردد و حقوقی را نقض کند خداوند او را ظلوم می‌خواند.

آیت الله مکارم شیرازی اضافه کرده است: سال‌هاست تعبیر متعالی «حقوق بشر»، بازیچۀ دست قدرت‌های ظالم و جنایت‌کار قرار گرفته است تا در سایۀ آن، منافع نامشروع خود را دنبال کرده و به این بهانه، بدترین ظلم و ستم‌ها را در حق ملت‌ها و امت‌ها مرتکب شوند، بی‌آنکه وجدان بشری را مخاطب بدانند و یا به حقوق انسان‌ها پایبند باشند؛ بهترین شاهد این سخن اوضاع امروز منطقه ماست.

وی بیان کرده است: نگاه غرب به انسان و حقوق او، منفعت‌طلبانه و گزینشی است و هرجا پای منافع و سلطه‌طلبی آنان در میان نباشد از شعارهای زیبا سخن می‌گویند، اما به محض تعارض با مطامعشان، نخستین قربانی، خودِ «حقوق بشر» است.

وی تصریح کرده است: در سالی که گذشت همۀ جهانیان جنایات رژیم اسرائیل را در غزه مشاهده کردند. هزاران زن و کودک و انسان‌های بی‌گناه قربانی جنایات این رژیم صهیونیستی شدند و یا از خانه و کاشانه خود آواره شدند؛ رژیمی که خود محصول تفکر استعماری و ضد انسانی غرب است.

این مرجع تقلید ادامه داده است: همچنین نباید از جنایات چند روزۀ اخیر علیه میهن اسلامی ما غافل شد که در آن بی‌گناهان با حملات ناجوانمردانه در خانه و کاشانه‌شان به شهادت رسیدند. آیا این مظلومان از حقوق ابتدایی همچون حق حیات و امنیت برخوردار نبودند؟ اینان در کدامین میدان نبرد حضور داشتند؟

آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرده است: نباید هرگز فریب شعارهای فریبندۀ غرب را خورد، حقوق بشری که غرب از آن دم می‌زند، مفهومی پوچ و توخالی است، آنان نه اعتقادی به کرامت انسان دارند و نه پایبند به اصولی که ادعا می‌کنند، هستند.

وی بیان کرده است: نصیحت من به همۀ اندیشمندان این عرصه این است که با روشن‌گری و تبیین حقایق چهرۀ واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر را برای افکار عمومی جهان آشکار سازند و اجازه ندهند این مفهوم والا به دست ناقضان اصلی آن تحریف و تباه شود.

آیت الله مکارم شیرازی در پایان ضمن اعلام انزجار از جنایات بی‌شرمانۀ این رژیم جعلی و حامیان غربی آنان به‌ویژه دولت آمریکا و ابراز اندوه از شهادت مردم مظلوم منطقه به خصوص هموطنان عزیز، به دست صهیونیست جهانی و پشتیبانان آن و تبریک به ملت مقاوم و نیروهای مسلح به‌خاطر ایستادگی و دفاع در برابر متجاوزان؛ از خداوند متعال، امنیت پایدار برای امت اسلامی و پیروزی قاطع و نهایی مظلومان عالم بر مستکبران را مسالت کرده است.

دهمین کنفرانس نقد حقوق بشر آمریکایی صبح امروز یازدهم تیرماه، به میزبانی تهران آغاز شد.





آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday