میزان ذخایر کالاهای اساسی در چهارمحال و بختیاری افزایش داشته است

فارس/ سرپرست سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در این شرایط حساس مهمترین وظیفه این سازمان تامین امنیت غذایی در استان است.
حسین بهرامی، سرپرست سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: تامین امنیت غذایی به اندازه تامین امنیت عمومی و نظامی برای هر جامعهای مهم و باارزش است و تلاش میشود در این خصوص گامهای اساسی برداشته شود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: پیش از جنگ ۱۲ روزه، ذخایر کالاهای اساسی در چهارمحال و بختیاری در شرایط مناسبی قرار داشت و امروز با تدابیر اتخاذ شده میزان ذخایر این کالاها افزایش چشمگیری در استان داشته است.
وی افزود: در این ارتباط در روزهای اخیر روزانه ۵۰۰ تن کالای اساسی در بازار چهارمحال وبختیاری توزیع شده است.
بهرامی در خصوص تامین گندم در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: نیاز سالانه استان به گندم ۱۲۰ هزار تن است در حالی که امسال با توجه به خشکسالیها، پیشبینی میشود تنها ۷۰ هزار تن گندم از گندمزارهای چهارمحال و بختیاری برداشت شود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با توجه به کاهش میزان تولید گندم دراستان پیشبینی میشود امسال استان با کمبود ۵۰ هزار تن گندم روبرو شود که تلاش میشود این کسری از طریق واردات از سایر استانها و یا خارج از کشور جبران شود.
وی تصریح کرد: سرانه مصرف ماهانه هر نفر در چهارمحال و بختیاری سه کیلوگرم برنج است که با توجه به تولید حدود ۶ هزار تن برنج این استان با کسری ۳ هزار تن روبرو است که باید تأمین شود.
بهرامی بدون اشاره به کسری چهارمحال و بختیاری در خصوص شکر و روغن، یادآور شد: افزون بر این استان در خصوص شکر و روغن نیز با کسری تولید روبهرو است که در این خصوص سهمیه روغن از ۷۴۰ به هزار و ۱۰۰ تن افزایش یافته است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان ۱۵ هزار تن مازاد تولید در گوشت قرمز دارد، تأکید کرد: در زمان حاضر ذخایر گوشت قرمز به همان اندازه قبل است اما ذخایر مرغ افزایش یافته است.
وی افزود: در زمینه تأمین گوشت مرغ، در ماه گذشته ۴۶۸ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده است.
بهرامی یادآور شد: شرکت پشتیبانی امور دام استان نیز در راستای کمک به تامین نهاده دامی هزار و ۱۰۶ تن ذرت و هزار و ۳۰ تن جو وارد و ذخیره سازی انجام شده است.