انتقاد تند معاون استاندار از شورای شهر ایلام

ایرنا/ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با انتقاد از حضور نداشتن اعضای شورای شهر در نشست بررسی وضعیت اجرای میدان مرکزی میوه و تره بار، این حرکت را غیرقابل قبول خواند و خواستار عملیاتی شدن این پروژه به عنوان طرح ماندگار توسط شهرداری ایلام شد.
عباس میرزاد روز چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت پروژه میدان مرکزی میوه و ترهبار، بر ضرورت همراهی و همکاری شهرداری و شورای شهر با اجرای پروژه میدان میوه و تره بار در مرکز استان تاکید کرد.
وی هم چنین بر لزوم حل و فصل مشکلات اجرایی پروژه میدان میوه و تره بار استان و نیاز به تشکیل دبیرخانه برای پیگیری تعهدهای طرفین و دستگاه های زیرساختی تاکید کرد.
میرزاد افزود: اختلاف میان سرمایه گذار و شهرداری و همچنین انجام نشدن تعهدها در حوزه زیرساخت ها عامل اصلی رکود پروژه میدان میوه و ترهبار ایلام است.
معاون استاندار ایلام بیان کرد: با توجه به بررسی ها، یکی از عوامل تاثیرگذار بر نرخ تورم در استان نبود میدان مرکزی میوه و ترهبار در است که دود آن به چشم مردم می رود.
میرزاد با انتقاد از حضور نداشتن اعضای شورای شهر در این نشست، این حرکت را غیرقابل قبول خواند و خواستار اجرای این پروژه مهم در شهر ایلام شد.
او همچنین با تاکید بر نظارت جدی نهادهای متولی بر اجرای پروژه و مشخص شدن زمان بندی تعهدهای دستگاههای اجرایی یادآور شد که تاخیر در اجرای طرح ها موجب زیان دهی سرمایه گذار و طولانی شدن چرخه اجرای پروژه ها میشود که در نهایت باعث افزایش هزینه تمام شده برای بهره برداران پروژه و تاخیر در استفاده از آن برای مردم استان خواهد شد.
میرزاد اظهار کرد که تحقق پروژههای اقتصادی، به ویژه در شرایط کنونی نیاز به همکاری و همراهی متقابل میان بخشهای مختلف دارد.
به گزارش ایرنا، پروژه میدان میوه و ترهبار ایلام که از سال ۱۳۹۷ در دستور کار قرار گرفته، پس از سالها رکود، با پیگیری معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری وارد مرحله جدیدی از پیگیری و اجرا شده است.
این میدان در زمینی به گستره ۳۷ هزار مترمربع در محدوده میدان قرآن به سمت منطقه مهدیآباد جانمایی شده و قرار است شامل ۱۶۰ غرفه، بانک، رستوران، ایستگاه آتشنشانی، سرویسهای بهداشتی و سردخانه باشد.
اجرای این طرح توسط بخش خصوصی و با سرمایهگذاری پنج هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است.
بر اساس مصوبات قبلی، دستگاههای اجرایی نظیر اداره کل راه و شهرسازی، شرکت آب و فاضلاب و شرکت برق موظف به تامین زیرساختهایی همچون راه دسترسی، آب و برق این پروژه شدهاند، اما همکاری نکردن برخی دستگاهها از جمله شهرداری ایلام موجب کندی و توقف روند اجرایی طرح در ماههای گذشته شده بود.
در همین راستا، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام با هدف تسریع در اجرای پروژه، راهاندازی دبیرخانه ویژهای را در دستور کار قرار داده که بهصورت هفتگی روند پیشرفت و موانع اجرایی طرح را رصد و پیگیری خواهد کرد.
ساماندهی بازار میوه و ترهبار استان، ارتقای زنجیره توزیع محصولات کشاورزی و نیز بسترسازی برای صادرات غیرنفتی بهویژه در حوزه محصولات جالیزی به کشور عراق از جمله اهداف کلان این پروژه عنوان شده است.