نماد آخرین خبر

استاندار ایلام: کار جهادی رمز موفقیت خدمت به زائران حسینی است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار ایلام: کار جهادی رمز موفقیت خدمت به زائران حسینی است

ایرنا/ استاندار ایلام با اشاره به تردد میلیونی زائران اربعین و عتبات عالیات از مرز بین‌المللی مهران گفت که همه دستگاه‌های اجرایی و ستاد اربعین استان، همچون سال‌های گذشته باید با روحیه جهادی و انسجام کامل برای خدمت به زائران امام حسین(ع) آماده باشند.

احمد کرمی شامگاه پنجشنبه در دیدار با سردار «محمد جلال مآب» رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اظهار کرد: اربعین حسینی نه یک رویداد معمولی بلکه حماسه ای بزرگ انسانی و آیینی است که مرز جغرافیایی نمی‌شناسد و همه مدیران، مسئولان و بخش‌ها باید با تمام توان در مسیر خدمت‌رسانی به زائران حرکت کنند.

وی یادآور شد: امروزه مجموعه همکاران، نیروها و مسئولان استان در همه بخش‌ها با روحیه‌ای جهادی و انگیزه‌ای بالنده فعالیت می‌کنند و شاخص موفقیت نیز این است که هیچ وظیفه‌ای را محدود به تقسیمات جغرافیایی یا مرزها ندانیم.

استاندار ایلام با اشاره به این که حجم تردد زائران اربعین و فرصت زمانی تا مرداد و ایام اربعین ایجاب می‌کند همه تمهیدها و هماهنگی‌ها از اکنون انجام شود، افزود: حتی اگر عبور روزانه زائران از مرز به هزار نفر برسد، باز هم فرصت چهل روزه تا اربعین فاصله زمانی مناسبی است و باید از این مدت برای تجهیز امکانات و رفع نواقص بهره برد.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که اربعین میدان جهاد و خدمت است و همه ما به دور از عنوان و جایگاه، خادم زائران سیدالشهدا(ع) هستیم و در این راه هر مانع یا تردیدی باید زدوده شود.

کرمی با قدردانی از همکاری رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، مجموعه همکاران و مدیران بخش‌های مختلف، بر لزوم هم افزایی و همکاری روزافزون و جلسات منظم برای پیشبرد امور تأکید کرد و گفت که تنها با نگاه جامع و عزم راسخ می‌توانیم رضایت حداکثری زائران را جلب کنیم.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات نیز با ابراز امیدواری نسبت به هم‌افزایی نهادهای استانی و ملی، گزارشی از تازه ترین اقدام ها و برنامه‌های در دست اجرا برای میزبانی شایسته از زائران اربعین حسینی ارائه داد.

سردار محمد جلال مآب با اشاره به نقش بی‌بدیل هم‌افزایی ملی و استانی در اجرای موفق پروژه‌های خدمات‌رسانی اربعین گفت: برکت‌ها و ثمرات همدلی و همراهی در ارائه خدمات به زائران اباعبدالله(ع) محسوس است و تجربه‌های سال‌های اخیر در مرزهای ایلام و خوزستان الگویی مناسب برای توسعه زیرساخت‌های دائمی خدمتی شده است.

وی با اشاره به نقش کلیدی مواکب و ضرورت انتقال آنها از حالت موقت به سازه‌های دائمی، ابراز کرد که با توجه به افزایش جمعیت زوار و الزام های شرایط اقلیمی، ضرورت دارد موکب‌ها از حالت چادری و اسکان موقت خارج و به زیرساخت‌های دائمی تبدیل شوند؛ نمونه موفق این اقدام در خوزستان در قالب ساختمان‌های ثابت به خوبی به نتیجه رسیده و انتظار می‌رود در ایلام نیز این تجربه اجرایی شود.

سردار جلال مآب همچنین به روند تامین نیازهای اساسی زائران از جمله آب، مواد غذایی و تجهیزات سرمایشی پرداخت و یادآور شد: برنامه‌ریزی‌های دقیق سال گذشته باعث مصرف بهینه و جلوگیری از اسراف شد؛ سال گذشته در مرز مهران و داخل خاک عراق ۸۵ هزار قالب یخ و ۲.۵ میلیون بطری آب میان زائران توزیع شد و سعی شد با کنترل مصرف از توزیع غیرضرور جلوگیری شود.

او با تاکید بر ضرورت تقویت منابع و مشارکت مردمی در پروژه‌های احیا و بازسازی عتبات افزود: تاکنون بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌های بازسازی حرم‌های مطهر حاصل شده و این مهم بدون مشارکت مردم و کمک‌های خیران و داوطلبان شدنی نبود؛ حدود ۲۰۰ هزار نیروی داوطلب افتخاری در اربعین امسال ساماندهی شده‌اند و با همت همگانی، ان‌شاءالله همه مشکلات زیرساختی را پشت سر خواهیم گذاشت.

رئیس ستاد بازسازی عتبات با بیان این که آینده ارائه خدمات به زائران بر پایه ساماندهی، شفافیت امور و تدبیر پایه‌ریزی شده است، اضافه کرد: از مسئولان ایلام می‌خواهیم همان گونه که در سال‌های گذشته خوش درخشیدند، امسال نیز با قدرت و مدیریت جهادی در جمع‌بندی نیازها و تهیه نقشه اجرایی گام بردارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عزم دولت و دستگاه‌های مرتبط برای تامین منظم یخ، آب و سایر تجهیزات مورد نیاز گفت: تجربه سال‌های گذشته نشان داده با مدیریت و هم‌افزایی، هیچ زائری در راه نخواهند ماند و امکانات مورد نیاز تا روزهای آینده به طور کامل استقرار خواهد یافت.

سردار جلال مآب ضمن قدردانی از حسن نظر استاندار ایلام و مسئولان محلی اظهار امیدواری کرد که با استمرار روحیه جهادی، ایثار و انفاق مردم و اقدام‌های هماهنگ استانی و کشوری، امسال شاهد نظم و پایداری بیشتری در خدمات‌رسانی به خیل عظیم زائران اربعین باشیم.

استان ایلام هر ساله به عنوان مهم‌ترین مبادی خروج و ورود زائران اربعین، نقش حیاتی در تسهیل تردد، اسکان و خدمت‌رسانی به میلیون‌ها عاشق اهل بیت(ع) ایفا می‌کند.

اربعین سال گذشته بیش از ۳.۵ میلیون زائر داخلی و خارجی از پایانه مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب باختری شهر ایلام راهی کربلا و عتبات عالیات عراق شدند.

مهران با نزدیک به ۷۰ درصد، پرترددترین پایانه مرزی ایران و عراق در ایام اربعین است.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/