نماد آخرین خبر

نکات مهم در روابط اجتماعی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
نکات مهم در روابط اجتماعی

صدا و سیما/ مهارت ارتباط مؤثر با دیگران یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی است. این مهارت به شما کمک می‌کند تا با دیگران ارتباط برقرار کنید، درک متقابل ایجاد کنید، مشکلات را حل کنید، پیوندهای قوی ایجاد کنید و بر دیگران تأثیر مثبت بگذارید.

اگر می‌خواهید ارتباطات اجتماعی موفقی داشته باشید، توصیه می‌کنیم نکات زیر را جدی بگیرید:اگر این ارتباط از پیش تعیین شده است، سعی کنید درباره طرفین دیگر ارتباط اطلاعات کسب کنید یا در بدو آشنایی، آنها را دعوت به معرفی خودشان بکنید.به موقع به چشم‎‌های طرف مقابلتان نگاه کنید، نه دائما زل بزنید نه نگاه خود را بدزدید.

هرگز قدرت زبان بدن را دست کم نگیرید

 اگر فرصت دارید قبل از برقراری روابط اجتماعی مختلف، زبان بدن مناسب با آن نوع ارتباط را مطالعه کنید.هر چه میزان عزت نفستان بالاتر باشد، در برقراری یک ارتباط اجتماعی موفق، عملکرد بهتری خواهید داشت.

شما کسی باشید که دیگران را به ملاقات‌های بعدی دعوت می‌کند!

مراقب احساسات خود باشید؛ نه زیاد از حد احساساتتان را بروز دهید نه برای پنهان کردن آنها به زحمت بیفتید.

روی نکات مثبت طرف مقابلتان بیشتر تمرکز کنید.

تقویت روابط اجتماعی

 روش تقویت روابط اجتماعیاگر برای تقویت ارتباطات اجتماعی خود احساس می‌کنید هیچ روشی را در ذهنتان ندارید، این ۷ روش، یا بهتر است بگوییم ۷ قدم، شخصیتی کاملا اجتماعی از شما خواهد ساخت.

قدم اول: تقویت اطلاعات فردیزمانی که درباره موضوعات مختلف اطلاعات داشته باشید، با اعتمادبه‌نفس بیشتری در بحث‌ها و گفت‌و‌گو‌ها شرکت خواهید کرد و نظر خودتان را بیان می‌کنید؛ بنابراین سعی کنید قبل از شرکت در یک ارتباط اجتماعی با دیگران، اگر موضوع گفت‌و‌گو را می‌دانید درباره آن مطالعه داشته باشید.

قدم دوم: تقویت قدرت شنیداریهمیشه سخنگوی خوبی بودن نشان از داشتن ارتباطات اجتماعی قوی نیست، بلکه شنونده خوبی بودن نیز یک هنر است. اگر می‌خواهید از شما به عنوان یک فرد قدرتمند در روابط اجتماعی یاد شود، یادتان باشد به موقع گوش کنید، به موقع حرف بزنید.

قدم سوم: گسترش ارتباطاتاگر می‌خواهید ارتباطات اجتماعی بهتری داشته باشید، سعی کنید بیشتر در جمع‌ها شرکت کنید. از گوشه‌گیری و درونگرا بودن پرهیز کنید تا بتوانید قدمی مهم در افزایش و تقویت روابط اجتماعی خود داشته باشید.

قدم چهارم: پیشروی طبیعی روند ارتباطاجازه دهید کل روند ارتباط اجتماعی شما، هر چقدر هم مهم و رسمی است، به طور طبیعی پیش برود. هرگز نه خودتان و نه طرف مقابلتان را مجبور به انجام کاری نکنید. این کار باعث می‌شود رفته رفته در روابط بعدی، رشد اجتماعی را در خود شاهد باشید.

قدم پنجم: خوش برخورد بودنخوش برخورد بودن امر مهمی در برقراری ارتباطات اجتماعی با اطرافیان است. اگر فکر می‌کنید روز خوبی نداشتید و نمی‌توانید خوش برخورد باشید، بهتر است قرار ملاقات خود را به روز دیگری موکول کنید تا تاثیر منفی در برقراری ارتباط درست نداشته باشید.

قدم ششم: درک مقابل و همدلیحتی اگر فکر می‌کنید درکی از صحبت‌های طرف مقابل خود ندارید، بهتر است به ظاهر هم که شده، ابراز همدردی کنید. این کار باعث می‌شود فرد مقابل احساس بهتری از هم‌صحبتی با شما داشته و از انتخاب شما برای برقراری یک ارتباط اجتماعی، پشیمان نشود!

قدم هفتم: مطالعه کتاب‌های مفیدسعی کنید برترین کتاب‌های جهان که در زمینه تقویت روابط اجتماعی عرضه شده‌اند را بخوانید. البته مطالعه کتاب‌هایی که در زمینه زبان بدن و اصول مذاکره هستند نیز به شما کمک خواهند کرد. در ادامه بیشتر با کتاب‌های این حوزه آشنا می‌شوید.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today