نماد آخرین خبر

استقبال پرشور عزاداران حسینی از پویش مهر حسینی، برای ایران

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
استقبال پرشور عزاداران حسینی از پویش مهر حسینی، برای ایران

صدا و سیما/ مدیر کل انتقال خون خراسان شمالی گفت: در روز تاسوعا و عاشورا، ۳۸۱ نفر به پایگاه‌های انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد، ۳۰۹ نفر موفق به اهدای خون شدند.

هادی نوری بابیان اینکه حضور ۵۵ نفر از بانوان و مشارکت ۵۷ نفر برای نخستین بار شایسته توجه و تقدیر است، گفت: بانوان استان ۱۰.۷ درصد بود که رتبه نخست کشور را داشتیم.

مقام دوم کشور در مشارکت جوانان

مدیر کل انتقال خون استان در ادامه افزود: خراسان شمالی در این مدت مشارکت افراد زیر ۳۵ سال با ۳۶ درصد، مقام دوم کشوری را کسب کرد.

نوری اضافه کرد: همچنین در مجموع دهه اول محرم ۱۴۰۴، تعداد هزارو ۱۳۶ مراجعه‌کردندکه از این میان، ۹۷۳ نفر موفق به اهدای خون شدند، که نقش ارزنده‌ای در تأمین ذخایر خون استان ایفا کردند.

اداره کل انتقال خون خراسان شمالی ضمن قدردانی از مشارکت گسترده مردم، بر اهمیت استمرار این فرهنگ نوع‌دوستی تأکید دارد و از عموم شهروندان دعوت کرد تا در طول سال نیز یاری‌رسان بیماران نیازمند به خون باشند.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today