اقدام نیکوکارانه پیشکسوت ورزش البرز؛ خرید ۱۰ سری جهیزیه برای نیازمندان
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ رییس شورای اسلامی محمد شهر استان البرز اعلام کرد: سید نعمت خلیفه پیشکسوت ورزشی و سرمربی سابق تیم ملی تکواندو ساکن این شهر ۱۰ سری جهیزیه و ۱۰ دستگاه ویلچر و کشور برای اهداء به زوج های جوان نیازمند و معلولان تهیه کرد.
رضا عزیزی روز دوشنبه در حاشیه مراسم انتقال این اقلام به مرکز نیکوکاری اصناف استان البرز گفت : این پیشکسوت ورزش کشور به مناسبت سالگرد درگذشت برادرش مرحوم سید احمد خلیفه اقدام به خرید جهیزیه و ویلچر برای نیازمندان و معلولان کرد.
رییس شورای اسلامی شهر محمد شهر با قدردانی از این اقدام خداپسندانه افزود: امیدواریم مردم با الگوبرداری از این کار خداپسندانه در جهت کمک به نیازمندان گام های موثری بردارند.
وی بیان کرد: این اقلام با کمک مرکز نیکوکاری اصناف البرز در اختیار زوج های نیازمند جوان و معلولان استان قرار می گیرد.