نماد آخرین خبر

تأکید استاندار استان مرکزی بر ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای شرایط سخت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تأکید استاندار استان مرکزی بر ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای شرایط سخت

ایرنا/ استاندار مرکزی گفت: مسئولین دستگاه‌های مختلف استان باید با تصور شرایط سخت‌تر سناریوی سازمانی خود را تهیه کنند که در صورت مواقع بحرانی احتمالی، آمادگی همه جانبه برای پاسخگویی به نیاز مردم وجود داشته باشد.

مهدی زندیه‌وکیلی روز دوشنبه در کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم عزای حسینی در این استان و خلق یک حماسه ماندگار، افزود: مردم نشان دادند که هر روز بیشتر پای کار هستند و دفاع ۱۲ روزه را به عزاداری محرم متصل و هوشیاری خود را نسبت به وقایع نشان دادند.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد شرایط مناسب در تمام مواقع به ویژه وضعیت بحرانی مانند بروز جنگ، بیان کرد: سازمان‌ها و دستگاه‌های استان در خدمت رسانی جنگ ۱۲ روزه همکاری موثری داشتند و شرایط و وضعیت استان مرکزی می‌توان گفت که مناسب بود.

استاندار مرکزی با اشاره به همکاری همه جانبه مردم در جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: نانوایی‌های استان مرکزی باوجود اعتراض نسبت به قیمت نان قبل از شروع جنگ در زمان بحران پای کار آمدند و همکاری همه جانبه برای بهسازی خدمت‌رسانی داشتند.

زندیه وکیلی ادامه داد: رانندگان نیز باوجود برخی مسائل صنفی در مدت ۱۲ روز جنگ تحمیلی همکاری موثری برای حمل و نقل کالا داشتند که به بهترین نحو خدمات ارائه شد.

وی افزود: مراکز درمانی برخی شهرها مانند خمین باوجود نزدیکی به محل حملات دشمن به فعالیت خود ادامه و خللی در ارائه خدمات ایجاد نشد.

استاندار مرکزی تاکید کرد: تجربه این جنگ نشان داد که تنها باید با اتکا به ظرفیت‌های داخلی، تقویت همدلی و وحدت نسبت به حل مشکلات و چالش‌های موجود کشور گام برداشت.

زندیه وکیلی گفت: زمان جنگ تحمیلی جمعیت کشور ۳۶ میلیون نفر بود و امروز جمعیت ۹۰ میلیونی وجود دارد که نیازهای مختلف و متفاوتی نسبت به گذشته دارند به همین دلیل باید همه جوانب به خوبی بررسی شود.

وی عنوان کرد: تصمیم‌هایی در زمان جنگ ۱۲روزه در استان اتخاذ شد که کمک کننده بود به عنوان نمونه ۳۰ درصد سهیمه آرد نانوایی‌ها اضافه شد و این افزایش سهمیه کماکان پابرجا است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: مقابل تصمیم‌های اتخاذ شده باید نظارت همه جانبه وجود داشته باشد که از شرایط سواستفاده نشود، به عنوان نمونه آرد تخصیص داده شده در جای خود مصرف و از توزیع خارج از شبکه خودداری شود.

زندیه وکیلی گفت: برای خدمات‌رسانی موثر باید تشدید نظارت در دستور کار سازمان‌ها قرار گیرد و هر دستگاهی بر اساس ماهیت سازمانی خود بررسی‌ها را انجام و در صورت تخلف برخورد جدی صورت گیرد و برای این منظور با حضور کاشف باید موارد تخلف بررسی شود.

وی عنوان کرد: در خصوص جوجه‌ریزی باید روند به نحوی باشد که مرغدار از تامین نهاده اطمینان حاصل کند و نگرانی در این خصوص وجود نداشته باشد که میزان تولید مرغ و جوجه‌ریزی که سال جاری در استان وجود داشت، حفظ شود.

استاندار مرکزی اظهار کرد: تامین دارو و شیرخشک به ویژه برای بیماران خاص باید مورد توجه قرار گیرد و باتوجه به کمبودهایی که در مدت جنگ ۱۲ روزه رخ داد، موارد به دقت بررسی و علت‌یابی شود که در شرایط بحرانی احتمالی، این وضعیت تکرار نشود.

زندیه وکیلی اظهار کرد: باید از ۱۲ میدان میوه و تره‌بار استان و نیز روستا بازارها برای حمایت از مصرف کننده بهره‌گیری شود که خللی در توزیع اقلام و دسترسی مردم به وجود نیاید.

وی تاکید کرد: حمل و نقل کالاهای اساسی به ویژه از بندر امام خمینی(ره) به استان موضوع مهمی است که همه دستگاه‌های مجهز به وسایل نقلیه سنگین در این خصوص باید همکاری داشته باشند که کالاها منتقل و در خود استان انبار شود.

استاندار مرکزی با اشاره به کم شدن چشمگیر خودروهای شوتی در جاده‌های استان، گفت: علت‌ها باید بررسی شود که دوباره شاهد رشد این معضل نباشیم.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today