نماد آخرین خبر

نماینده مجلس: دستگاه‌های اجرایی باید آمادگی کامل برای شرایط سخت را داشته باشند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نماینده مجلس: دستگاه‌های اجرایی باید آمادگی کامل برای شرایط سخت را داشته باشند

ایرنا/ رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: بررسی نقاط قوت و ضعف دستگاه‌ها باید به سرعت انجام و همه بخش‌ها توانمند شوند که برای شرایط سخت هم آمادگی کامل داشته باشند.

نادرقلی ابراهیمی روز دوشنبه در کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی افزود: آمادگی کامل در همه بخش‌ها باید وجود داشته باشد که در صورت بروز هر وضعیتی آمادگی مدیریت شرایط مهیا باشد.

وی تاکید کرد: آسیب‌شناسی و تحلیل شرایط موجود باید انجام و نواقص در سطح استانی و ملی شناسایی شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جلوگیری از تکرار اقداماتی که به ضرر کشور است، عنوان کرد: همکاری موثری در جریان جنگ ۱۲ روزه شکل گرفت و بخش خصوصی و دولتی برای حفاظت از سبد غذایی مردم پای کار بودند که کمبودی ایجاد نشد.

ابراهیمی تصویب تعلیق همکاری با MPT را مهمترین اقدام مجلس شورای اسلامی دانست و افزود: کمیسیون کشاورزی مجلس نیز برای تامین کالاهای اساسی و استراتژیک در شرایط سخت مصوبه داشته است که راهکار مشخص باشد.

وی خاطرنشان کرد: مردم در جریان جنگ ۱۲ روزه همپای مسئولان ایستادند و امروز با نظارت بر قیمت‌ کالاها باید پاسخ مناسب به حمایت مردم داده شود و قیمت‌ها به ۲۳ خرداد ماه برگردد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پایش و سرکشی انبارهای موادغذایی باید به صورت مستمر انجام شود و برای این منظور سامانه‌هایی در کشور طراحی شده که مشخص می‌شود از چه منبعی تولید انجام و با چه کیفیتی در اختیار مردم قرار گیرد.

ابراهیمی با اشاره به وضعیت مناسب کالای اساسی عنوان کرد: توزیع مناسب باید در دستور کار قرار بگیرد و با افراد متخلف و گران‌فروش به شدت برخورد شود.

استان مرکزی کمبودی در جنگ ۱۲ روزه نداشت

دیگر نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: مدیریت استان در جنگ ۱۲ روزه به خوبی انجام و با وجود مهمان پذیر بودن استان مرکزی مشکل و کمبودی نبود.

سیدمحمد جمالیان با اشاره به وجود پدیده قاچاق در همه کشورها بیان کرد: هنوز میزان قاچاق کالا در کشور قابل توجه است که باید تدابیر لازم اندیشیده شود.

وی عنوان کرد: بررسی پرونده‌های کشور نشان می‌دهد ارزش پرونده‌های قاچاق کالا کمتر از ۱۰۰ تا ۲۰۹ میلیون ریال است و این نشان می‌دهد مبارزه با قاچاق نتوانسته جلوگیری کلان داشته باشد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اغلب موارد قاچاق در تهران و این خلاف تصور معطوف بودن قاچاق در مرزها است.

جمالیان تاکید کرد: قاچاق، سلامت، اقتصاد و بسیاری دیگر از موارد را تحت تاثیر قرار می‌دهد و آسیب می‌رساند، پول‌هایی که از قاچاق به خزانه‌داری کشور واریز می‌شود باید پیگیری و به استان برگردد که این رقم برای استان روزانه حدود ۲۰ میلیارد ریال است.

جابه‌جایی ۹۱ هزار تن کالای اساسی در جنگ ۱۲ روزه

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: تجهیز ایست‌های بازرسی به اقلامی مانند چراغ‌های نشانگر در مدت ۱۲ روزه به صورت ویژه پیگیری و انجام شد.

روح‌اله محسن زاده بیان کرد: ۹۱ هزار تن کالای اساسی در مدت ۱۲ روزه توسط ناوگان حمل و نقل جابه‌جا شد که ۷۱ تن از این میزان از خارج استان به شهرهای استان و مابقی داخل استان مرکزی جابه‌جا شده است.

وی عنوان کرد: ۶ هزار و ۴۰۰ تن کالا نیز از بنادر کشور به استان مرکزی در مدت ۱۲ روز جنگ تحمیلی جابه‌جا شد و حمل و نقل بنزین از بندر ماهشهر نیز در مدت مذکور بدون مشکل انجام شد.

توزیع بیش از ۳۹ میلیون لیتر بنزین در استان مرکزی

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی نیز گفت: یک میلیون و ۱۲۹ هزار و ۸۵۵ هزار لیتر سوخت برای دستگاه‌های دولتی در مدت جنگ ۱۲ روزه در استان توزیع شد.

سعید جمشیدی بیان کرد: ۱۲۰ هزار و ۵۰۰ لیتر هم بنزین به مراکز نظامی و امنیتی تخصیص یافت و ۳۸ میلیون لیتر سوخت نفت کوره هم به نیروگاه تخصیص یافت.

وی عنوان کرد: ۳۹ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۱۵۵ لیتر سوخت بنزین نیز در این مدت توزیع شد که به صورت میانگین بالای سه میلیون لیتر روزانه بنزین و بیش از ۲۰ میلیون لیتر نفت و گاز در استان مرکزی توزیع شد.

تشکیل ۱۲ پرونده احتکار در ۱۲ روز جنگ تحمیلی

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی هم گفت: قیمت برنج و توزیع روغن استان مرکزی در ابتدای تجاوز دشمن به خاک کشور تا حدودی با مشکل مواجه شد که در سه روز نخست با مدیریت اتخاذ شده موارد رفع و خدمات‌رسانی به خوبی انجام شد.

سعید نورالهی بیان کرد: ۱۲ پرونده احتکار، ۵۹ پرونده گران‌فروشی و چهار پرونده فروش اجباری کالا در مدت مذکور تشکیل و مورد پیگیری قرارگرفت.

وی عنوان کرد: سه انبار احتکار اقلام و موادغذایی در مدت ۱۲ روز جنگ تحمیلی در استان مرکزی کشف شد که اقلامی مانند برنج، روغن و حبوبات احتکار شده بود و این اقلام به قیمت مصوب در بازار عرضه شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: گشت‌های بازرسی همچنان در حال انجام است، در اراک ۲ تیم و شهرستان‌ها یک تیم برای این مهم فعال است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today