آیا بو و کدورت آب در خوزستان، غیربهداشتی است؟

ایسنا/ رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به کدورت بالا و بودار بودن آب در برخی مناطق، گفت: با وجود عاری بودن آب از عوامل بیماریزا ممکن است آب مورد تایید ذائقه شهروندان نباشد.
مهرداد شریفی، رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به وضعیت قطعی آب در برخی نقاط خوزستان، درباره وضعیت بهداشت آب، اظهار کرد: آب سالم، آبی است که رنگ، بو و طعم نداشته و عاری از عوامل بیماریزا باشد.
وی افزود: با توجه به شرایط خشکسالی و پایین بودن دبی آب رودخانهها و شستوشو نشدن به موقع مخازن، کدورت آب بالا است و شاید طعم و بوی آن، مطلوب شهروندان خوزستانی نباشد اما آنچه در حوزه سلامت مهم است، عاری بودن آب از نظر عوامل بیماریزا است.
شریفی گفت: بر اساس آخرین اطلاعات در حوزه شهری اهواز، میزان مطلوبیت میکروبی آب از نظر عوامل بیماریزا، ۹۶ تا ۹۷ درصد مطلوب است و حدود ۳ تا ۴ درصد، مطلوبیت لازم را نداشته که در این باره، مداخلههای لازم بهداشتی انجام شده است.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان در خصوص وجود بو و کدورت آب، گفت: ممکن است آب از نظر عوامل بیماریزا، مطلوب باشد اما مورد تایید ذائقه شهروندان نباشد.
وی با اشاره به آبرسانی با تانکر در برخی از نقاط روستایی تصریح کرد: در حوزه روستایی، مشکلات آب بسیار بیشتر است و کدورت آب بالا است و مردم به صورت شبانهروزی آب ندارند و باید زیرساختهای تامین آب فراهم شود.
شریفی با تاکید بر لزوم رعایت مصرف بهینه آب سالم بیان کرد: ۵۰ کارشناس بهداشت محیط در استان خوزستان، کنترل کیفی آب را بر عهده دارند و هر جا مشکلی رخ دهد، در کوتاهترین زمان ممکن، مساله به مسئولان حوزه آب و فاضلاب و فرماندار اطلاعرسانی و اقدامات لازم انجام میشود.
وی افزود: با وجود اینکه خوزستان بومی بیماریهای منتقله از آب و غذا است اما با اقدامات انجامشده، از ابتدای امسال تاکنون مورد خاصی از بیماری التور (وبا) نداشتهایم.