تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر افزایش یافت

مهر/ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر افزایش یافت.
ابوتراب نکیسا، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اظهار کرد: تولید مرغ در استان به نحوی بود که ما با وجود شرایط خاص کشور به هیچ تنشی در بازار اصابت نکردیم.
وی با بیان اینکه میانگین گوشت مرغ تولیدی در فصل بهار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیشتر بوده است، افزود: مرغ مازاد مصرف استان به استان خوزستان و فارس صادر میشود.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی بوشهر تصریح کرد: پرورشدهندگان و مرغداران استان، کشتارگاهها و فروشگاههای عرضه گوشت قرمز و مرغ مورد نیاز اطعامدهندگان در ماه محرم فراهم شد.
وی با بیان اینکه امسال شاهد رکورد کشتار مرغ زنده در یک شیفت کاری در کشتارگاههای استان در ایام محرم بودهایم، افزود: در یک شب حدود ۱۰۰ هزار قطعه مرغ زنده با برآورد تولید ۲۰۰ تن مرغ گرم ثبت شده است.
نکیسا تصریح کرد: با برنامهریزی صورت گرفته گوشت مورد نیاز در ایام اربعین نیز تأمین خواهد شد.