دو انتصاب در استانداری چهارمحال و بختیاری و یک ابهام

تسنیم/ دو انتصاب در استانداری چهارمحال و بختیاری صورت گرفته است که رزومهای از مدیران جدید منتشر نشده است، در حالی که در راستای اعتمادسازی و پاسخگویی به افکار عمومی، معرفی شفاف مدیران جدید و انتشار رزومه کاری آنها ضروری است.
جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری در احکامی جداگانه، 2 انتصاب در مجموعه استانداری چهارمحال و بختیاری داشته است.
وی در حکمی، سید هادی درویشی را به سمت سرپرست دفتر پدافند غیرعامل استانداری منصوب کرد. پیش از این رحیم نافیان عهده دار این مسئولیت بود.
همچنین استانداری چهارمحال و بختیاری در حکمی دیگر مهدی شهبازی را به سمت مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری منصوب کرد. پیش از این فرشاد طهماسبی عهده دار این مسئولیت بود.
انتظار میرود مجموعه استانداری چهارمحال و بختیاری، به عنوان نهاد ارشد اجرایی استان، در راستای اعتمادسازی و پاسخگویی به افکار عمومی، نسبت به معرفی شفاف مدیران جدید و انتشار رزومه کاری آنها اقدام کند.