نماد آخرین خبر

ورزشگاه امام رضا (ع) قم به بهره برداری می‌رسد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ورزشگاه امام رضا (ع) قم به بهره برداری می‌رسد

صدا و سیما/ روند تکمیل ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری امام رضا (ع) پس از سال‌ها توقف، در دو ماه آینده آغاز می‌شود و سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری می‌رسد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان قم با اشاره به روند طولانی بیش از ۱۲ سال احداث این ورزشگاه گفت: بلاتکلیف بودن فرایند ساخت ورزشگاه، ربطی به مدیران پیشین ندارد و با توجه به ملی بودن طرح، همه عملیات پیمانکاری در اختیار شرکت توسعه و نگه داری اماکن ورزشی کشور بوده است.

آقای حسن سلطانی با تقدیر از توجه استاندار قم به بخش جوانان و ورزش ابراز امیدواری کرد؛ با توجه به نگاه ویژه و حمایت‌های استاندار، در همه حوزه‌ها شاهد رشد باشیم.

وی با اشاره به برگزاری جلسه با مدیرعامل شرکت توسعه و نگه داری وزارت ورزش در تهران به عنوان گام نخست گفت: در این جلسه مقرر شد با بررسی موانع ظرف ۲ ماه ساخت ورزشگاه امام رضا از سر گرفته شود.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان قم با بیان اینکه در برآورد‌های اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی و بهره‌برداری این ورزشگاه در نظر گرفته شده است، افزود: مقرر شد این اعتبار در دو مرحله ۳۰۰ میلیارد تومانی تزریق شود.

آقای سلطانی گفت: ۳۰۰ میلیارد تومان اولیه امسال با تامین ۲۰۰ میلیارد تومان از منابع استانی و ۱۰۰ میلیارد تومان از منابع ملی وزارت ورزش و شرکت مورد نظر تامین می‌شود و سال آینده و در مرحله دوم ۳۰۰ میلیارد تومان به همین ترتیب واریز خواهد شد.

وی با اشاره به تخریب بخشی از ورزشگاه بر اثر بارش برف در سال‌های گذشته افزود: بر اثر این حادثه دعاوی در دادگاه مطرح شد که در مرحله پایانی است.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان قم با بیان اینکه ورزشگاه امام رضا (ع) در زمینی به مساحت بیش از ۱۵ هزار متر مربع در پردیسان احداث شده گفت: این مجموعه ورزشی، بهمن ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.





آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday