نماد آخرین خبر

دامپزشکی خراسان‌شمالی: آب آلوده عامل مرگ ۳۰ رأس دام است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
دامپزشکی خراسان‌شمالی: آب آلوده عامل مرگ ۳۰ رأس دام است

ایرنا/ مدیرکل دامپزشکی خراسان‌شمالی از تلف شدن ۳۰ راس گوسفند و ۶ راس الاغ بر اثر مصرف آب آلوده به سم در یکی از روستاهای شهرستان بجنورد خبر داد.

حمید رمضانی اظهار کرد: این حادثه در روستای کلاته‌سهراب رخ داد و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که دام‌ها پس از نوشیدن آب آلوده به سم در آبشخور، جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: بلافاصله پس از گزارش مردمی، تیم‌ دامپزشکی به محل اعزام و نمونه‌برداری‌های لازم انجام شد که نتایج اولیه آزمایش‌ها حاکی از وجود ماده سمی در آب مصرفی دام‌ها است.

رمضانی با بیان اینکه علت اصلی آلودگی در حال بررسی است، گفت: هنوز مشخص نیست که آلودگی آب به‌صورت عمدی یا سهوی انجام شده اما پرونده در دست بررسی است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی از دامداران خواست پیش از استفاده از منابع آب از سلامت آن‌ اطمینان حاصل کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، موضوع را به‌سرعت به مراکز دامپزشکی اطلاع دهند.

حدود سه میلیون واحد دامی در خراسان‌شمالی نگهداری و پرورش داده می شود.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today