۲۴ هزار کارگاه در همدان به تامین اجتماعی حق بیمه پرداخت میکنند

ایرنا/ - مدیرکل تامین اجتماعی همدان گفت: ۲۴ هزار کارگاه در این استان فعال است که به تامین اجتماع حق بیمه پرداخت می کنند که از این میان ۲۲۰ کارگاه هرکدام بیش از ۵۰ نفر بیمه شده و نیروی کار دارد.
جواد جمور در جمع نمازگزاران جمعه در حسینیه امام خمینی (ره) همدان اظهار کرد: ۴۷.۵ درصد جمعیت همدان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که شامل ۲۷۴ هزار بیمه شده اصلی و در مجموع ۷۴۰ هزار نفر از جمعیت استان می شود.
وی افزود: ۹۴ هزار مستمر بگیر شامل بازنشسته، بازمانده و از کار افتاده داریم که ماهانه حدود ۱۳ هزار میلیارد ریال حقوق و مستمری به آنها پرداخت می شود.
مدیرکل تامین اجتماعی همدان با بیان اینکه ۴۰ درصد از مستمری بگیران مربوط به از کارافتادگان یا خانواده بیمه شده که فوت کرده هستند، اضافه کرد: به دنبال اجرای طرح "بیمه فراگر خانوار ایران" افراد می توانند به صورت غیر حضوری خود را بیمه کنند.
جمور با بیان اینکه تامین اجتماعی ۷۰ سال قدمت دارد،افزود: این سازمان به عنوان مجموعه ای عمومی غیردولتی از بودجه عمومی دولت استفاده نکرده و همه منابع خود را از محل دریافت حق بیمه تامین می کند.
وی اظهارکرد: در جریان تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به کشورمان، خدمت رسانی سازمان تامین اجتماعی به صورت مستمر ادامه یافت و تلاش شد حقوق بازنشستگان پیش از موعد پرداخت شد.
مدیرکل سازمان تامین اجتماعی همدان افزود: استمرار خدمات درمانی، تمدید خودکار و برخط درمان و پرداخت بخش قابل توجهی از مطالبات بیمارستان ها در شدایط جنگی کشور انجام شد.
جمور ادامه داد: در بخش درمان، سازمان تامین اجتماعی همدان با ۹ مرکز درمانی، ۲ بیمارستان و یک کلینیک قرار داد منعقد و به صورت رایگان خدمات درمانی ارائه می شود و در مجموع این مجموعه با هزار ۸۰ مرکز طرف قرار اد است.