نماد آخرین خبر

عملیات طرح آبرسانی به روستای گراتی اسفراین سرعت گرفت

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
عملیات طرح آبرسانی به روستای گراتی اسفراین سرعت گرفت

صدا و سیما/ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی از آغاز عملیات اجرایی آبرسانی پایدار به روستای گراتی اسفراین خبر داد.

رضا عطایی گفت: احداث یک باب مخزن فشار شکن ۵۰ متر مکعبی و اجرای خط انتقال به طول ۳ هزار و ۱۰۰ متر لوله پلی اتیلن، حفر یک حلقه چاه در منطقه دولت آباد، اجرای ۲.۵ کیلومتر برق رسانی، ساخت و تجهیز اتاقک سرچاه، خرید تابلو برق، خرید کابل و ... از جمله اقدامات پیش بینی شده برای اجرای این عملیات است.

وی گفت: تاکنون حفر چاه به پایان رسیده و قسمت‌هایی از خط انتقال اجرا و ۱۵۰۰ متر لوله نیز برای اجرای شبکه در محل پروژه تخلیه شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان افزود: هزار و ۲۰۰ متر لوله پلی اتیلن جوشکاری و عملیات حفاری آن نیز شروع شد.

عطایی اضافه کرد: با توجه به قرارگیری در روز‌های گرم و افزایش نیاز آبی مردم، همکاران این شرکت بصورت شبانه روزی در تلاش هستند تا اجرای این طرح تسریع یابد و در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری برسد.

وی تاکیدکرد: باتوجه به خشکسالی‌های در پیش رو و کمبود منابع آبی از مصارف غیرشرب، نظیر آبیاری باغچه‌ها و دام، از هم استانی‌های محترم درخواست می‌شود، مدیریت مصرف را جدی بگیرند و برای مصارف غیر شرب از آب جایگزین استفاده کنند.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today