نماد آخرین خبر

ایجاد هزار و ۶۷ شغل به همت بسیج سازندگی خراسان‌شمالی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ایجاد هزار و ۶۷ شغل به همت بسیج سازندگی خراسان‌شمالی

صدا و سیما/ مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی گفت: قرارگاه اقتصاد مقاومتی این نهاد در یک سال اخیر با پرداخت ۱۵۵ میلیارد تومان تسهیلات هزار و ۶۷ شغل ایجاد کرد.

سرهنگ سیدجعفر سبزه گفت: طرح‌های اشتغال استان در سه حوزه کشاورزی، صنعت، خدمات بوده است.

وی افزود: در این مدت ۵۰ نیروگاه پنج کیلو واتی نیز در استان ایجاد شده است و علاوه بر این ۵۰ نیروگاه نیز در حال اجرا است.

مسئول بسیج سازندگی استان گفت: ایجاد ۱۷۶ نیروگاه پنج کیلو وات در برنامه امسال است که تلاش می‌کنیم عملیاتی کنیم.

به گفته سبزه افراد متقاضی ایجاد کسب و کار‌های کوچک و خوداشتغالی می‌توانند با مراجعه به بسیج سازندگی نواحی مقاومت، تسهیلات اشتغال دریافت کنند.

وی در ادامه گفت: این نهاد با هدف خدمت به مردم، طرح‌های مختلفی را اجرا می‌کند که اشتغالزایی در جامعه نیز از اولویت‌ها است.

هزار و ۳۵۶ گروه جهادی با ۹ هزار و ۲۰ نفر جهادگر ثبت شده در استان وجود دارد که با توجه به نیاز در طول سال فعالیت می‌کنند.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today