نماد آخرین خبر

ورود سامانه رگباری به فارس؛ کاهش دما و وزش باد شدید

منبع
طبنا نيوز
بروزرسانی
ورود سامانه رگباری به فارس؛ کاهش دما و وزش باد شدید

طبنا نیوز/ بارش‌های رگباری، وزش باد شدید و کاهش دما از امروز جمعه تا دوشنبه در نقاط مختلف استان فارس پیش‌بینی شده است.

اداره‌کل هواشناسی استان فارس اعلام کرد: با تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی، از امروز جمعه بیستم تیر تا دوشنبه آینده، در نقاط مختلف استان به‌ویژه مناطق شرقی، جنوبی و مرکزی، افزایش ناپایداری‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.
بر این اساس، امروز ناپایداری‌های جوی به‌صورت رگبار پراکنده باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی، بیشتر در نیمه شرقی و مناطق شمالی استان رخ خواهد داد. روز شنبه این شرایط در اغلب نقاط استان، به‌ویژه شهرستان‌های لارستان، زرین‌دشت و داراب شدت بیشتری خواهد داشت. همچنین روزهای یکشنبه و دوشنبه، نیمه جنوبی و غربی فارس در معرض این سامانه رگباری قرار خواهند گرفت.
در این مدت، کاهش نسبی دمای هوا پیش‌بینی شده است، هر چند رطوبت هوا در بسیاری از مناطق افزایش یافته و شرایط شرجی نیز در برخی نقاط به‌وجود خواهد آمد.
هشدارهای صادره حاکی از احتمال لغزندگی جاده‌ها، جاری شدن روان‌آب، آب‌گرفتگی معابر، برخورد صاعقه، ریزش تگرگ و سقوط اشیای بدون مهار از ارتفاعات است.
از شهروندان خواسته شده است از توقف یا نشستن در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کرده و نسبت به استحکام سازه‌های موقت اطمینان حاصل کنند.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online