نماد آخرین خبر

اختصاص ۶۲۰ میلیارد ریال برای طرح‌های نیمه تمام راز و جرگلان خراسان‌شمالی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
اختصاص ۶۲۰ میلیارد ریال برای طرح‌های نیمه تمام راز و جرگلان خراسان‌شمالی

ایرنا/ استاندار خراسان‌شمالی از اختصاص ۶۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی، ورزشی و آبرسانی شهرستان راز و جرگلان خبر داد و گفت: توجه به مناطق مرزی و کم برخوردار از اولویت‌های دولت چهاردهم است.

بهمن نوری روز پنجشنبه در جریان سفر شهرستانی خود به راز و جرگلان با حضور در روستاهای مختلف این منطقه، از طرح های نیمه‌تمام بازدید و با مردم به صورت چهره‌ به‌ چهره گفت‌وگو کرد.

وی در بازدید از طرح نیمه‌کاره سالن ورزشی روستای مرزی ابریشم، اظهار کرد: این طرح از سال ۱۳۹۸ آغاز شده و تنها ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که برای تکمیل آن، ۴۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

استاندار خراسان شمالی همچنین از اختصاص ۴۰ میلیارد ریال دیگر برای تامین آب شرب روستای ابریشم خبر داد و افزود: رسیدگی به مشکلات زیرساختی مناطق مرزی به ویژه در بخش آب و ورزش از اولویت‌های دولت است.

تخصیص اعتبار برای حل بحران آب در سوخسو هاشم

نوری در ادامه این سفر، در جمع اهالی روستای سوخسو هاشم با اشاره به کمبود آب در این منطقه گفت: با توجه به نیاز ضروری مردم به آب شرب سالم، مبلغ ۴۰ میلیارد ریال برای حفر چاه و تامین آب این روستا اختصاص یافت.

وی با تاکید بر رویکرد مردمی دولت چهاردهم، تصریح کرد: خدمت به مردم وظیفه ماست و مسوولان باید در بین مردم حضور داشته و از نزدیک در جریان مشکلات آن‌ها قرار گیرند.

تامین اعتبار برای طرح ورزشی داشلی‌قلعه

استاندار خراسان شمالی در ادامه از طرح نیمه‌تمام سالن ورزشی روستای داشلی‌قلعه نیز بازدید کرد و گفت: این طرح از سال ۹۶ بلاتکلیف مانده که برای تسریع در اجرای آن، ۱۰ میلیارد ریال اعتبار جدید تخصیص داده شده است.

اعتبار جدید برای آبرسانی در تازه‌قلعه

در بخش غلامان نیز به‌منظور رفع مشکل کم‌آبی روستای تازه‌قلعه، مبلغ ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به بخش آبرسانی این روستا اختصاص یافت.

نوری با اشاره به مطالبه ساکنان این منطقه گفت: یکی از مشکلات جدی این روستا دسترسی به آب پایدار است که امیدواریم با این اعتبار تا حد زیادی مرتفع شود.

محور غلامان – گرمخان در مصوبات سفر گنجانده می‌شود

استاندار همچنین از محور ارتباطی غلامان به گرمخان (دربند – تازه‌قلعه) بازدید کرد و اظهار کرد: این طرح فاقد کد اجرایی و ردیف اعتباری است و باید با انجام مطالعات لازم، در قالب ماده ۲۳ قانون تنظیم و در مصوبات سفر گنجانده شود.

به گفته وی، اجرای این طرح می‌تواند موجب بهبود دسترسی و توسعه خدمات در منطقه شود.

راز و جرگلان، بخشی مرزی در تابعیت شهرستان بجنورد بود که در ۲۸ اسفند سال ۱۳۹۱ به شهرستان ارتقا یافت و اکنون این شهرستان دارای سه بخش غلامان، راز و جرگلان است.

غلامان یکی از بخش‌های شهرستان راز و جرگلان است که مرکز آن شهر غلامان و سه هزار و ۶۸۴ نفر جمعیت دارد.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today