پرواز اورژانس هوایی گلستان برای انتقال مادران باردار

فارس/ رئیس اورژانس پیشبیمارستانی گلستان از انجام دو سورتی پرواز اورژانسی در یک روز برای انتقال فوری ۲ مادر باردار خبر داد و گفت: واکنش سریع و دقیق اورژانس ۱۱۵ جان این بیماران را نجات داد.
محمدجواد مقسمی، رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان گلستان اظهار داشت: در تاریخ ۲۶ تیرماه ۱۴۰۴، بالگرد اورژانس ۱۱۵ گلستان با انجام ۲ سورتی پرواز در یک روز، جان دو مادر باردار را در شرایط اورژانسی نجات داد.
وی افزود: نخستین پرواز برای اعزام مادر باردار ۳۵ سالهای از بیمارستان شهدای گنبدکاووس انجام شد که به دلیل شرایط خاص، نیاز به انتقال فوری به مرکز درمانی مجهز در گرگان داشت. خوشبختانه با اعزام بهموقع بالگرد، بیمار در وضعیت پایدار به بیمارستان شهید صیاد شیرازی منتقل شد.
مقسمی ادامه داد: دومین عملیات هوایی نیز تنها چند ساعت بعد برای مادر باردار ۳۱ سالهای از شهرستان مینودشت انجام شد.
این بیمار از بیمارستان فاطمهالزهرا مینودشت تحویل گرفته شد و با رعایت کامل اصول ایمنی و اقدامات درمانی حین پرواز، به بیمارستان تخصصی در مرکز استان منتقل شد.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی گلستان تأکید کرد: «در شرایطی که ثانیهها در نجات جان انسانها نقش دارد، ظرفیت بالگرد اورژانس، یکی از حیاتیترین ابزارهای ماست. این دو پرواز نشان داد که آمادگی عملیاتی تیمهای اورژانس استان در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد.
وی با اشاره به ضرورت تقویت ناوگان هوایی اورژانس در استان گلستان گفت: با توجه به گستردگی جغرافیایی استان و فاصله زیاد بین برخی شهرستانها و مراکز تخصصی درمانی، توسعه زیرساختهای اورژانس هوایی، ضرورتی اجتنابناپذیر است.
مقسمی در پایان خاطرنشان کرد: عملکرد دقیق و هماهنگ تیمهای پزشکی، خلبانان و پشتیبانی فنی در این دو مأموریت، بار دیگر توان بالای اورژانس هوایی گلستان را در مدیریت بحرانهای پزشکی به اثبات رساند.
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today