اعلام زمان و مکان تشییع پیکر مرحوم آیت الله نعیم آبادی در دامغان

صدا و سیما/ زمان و مکان تشییع پیکر عالم مجاهد مرحوم آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در دامغان اعلام شد
آیتالله غلامعلی نعیمآبادی، عالم برجسته، مفسر قرآن، مدرس حوزه و دانشگاه، و از پیشگامان نوسازی فکر دینی و ترویج فرهنگ عبادت و مسئولیت اجتماعی روز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ در سن ۸۱ سالگی در تهران دار فانی را وداع گفت.
آیتالله نعیمآبادی از سال ۱۳۶۹ با حکم رهبر معظم انقلاب، بهعنوان نماینده ولیفقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس منصوب شد و تا سال ۱۴۰۲ به مدت ۲۹ سال در این مسئولیت منشأ خدمات فراوان علمی، دینی و اجتماعی بود.
او همچنین نماینده مردم هرمزگان و تهران در مجلس خبرگان رهبری در دورههای سوم، چهارم و ششم بود
امامت جمعه دامغان هم از فعالیت های این عالم ربانی است .
مراسم تشییع پیکر مرحوم آیت الله نعیم آبادی در قم دوشنبه ۳۰ تیرماه ساعت۱۸ از مسجد امام حسن عسکری (ع) به طرف حرم مطهر حضرت معصومه (س) است .
مراسم تشییع و تدفین در دامغان سه شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۳۰ از میدان شهدا به طرف گلزار شهدای فردوس رضای دامغان برگزار می شود.
مراسم بزرگداشت آن عالم مجاهد سه شنبه ۳۱ تیرماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مصلی دامغان برگزار میشود.
این روحانی اندیشمند متولد چهارم اردیبهشت ۱۳۲۳ در روستای نعیمآباد دامغان بود. وی از نوجوانی مسیر دانشآموزی و تحصیل حوزوی را توأمان پیمود و در ۱۳ سالگی راهی حوزه علمیه قم شد. او بیش از شش دهه از عمر خود را صرف تحصیل، تدریس، تفسیر، تحقیق و تألیف در حوزه دین و معارف اسلامی کرد و از محضر بزرگانی، چون آیتالله گلپایگانی، آیتالله حائری، آیتالله محقق داماد، شهید مفتح و آیتالله مکارم شیرازی بهره برد.
ایشان در ۲۵ سالگی با یکی از نوادگان حاج شیخ عبدالکریم حائری فرزند شیخ طاهری قمی ازدواج کرد و دارای ۶ فرزند است.
آیتالله نعیمآبادی از مؤلفان پرکار حوزه معارف اسلامی بود و بیش از ۳۵ عنوان کتاب علمی، فرهنگی و اجتماعی به رشته تحریر درآورد. آثار ماندگاری، چون «نماز در آینه وحی»، «ولایت علی (ع) در آینه وحی»، «تحریف در آموزههای دینی»، «داروینیسم از دیدگاه علم و دین»، «غدیر در آینه تاریخ» و «مبانی دینی اقتصاد مقاومتی» از جمله میراث فکری اوست که برخی از آنها در کشورهای اسلامی نیز ترجمه و منتشر شده است.
این فقیه فرزانه نهتنها در عرصه نظر، بلکه در میدان عمل نیز الگویی از پیوند دین و جامعه بود. او طی دههها تلاش علمی و مدیریتی، بنیانگذار نهضت مسجدسازی در استان هرمزگان شد و ساخت بیش از ۴۰۰ مسجد، خانه عالم، مراکز دینی و مدارس علمی را هدایت کرد. همچنین حوزه علمیه خواهران بندرعباس به همت او شکل گرفت و مسجد جامع بندرعباس به عنوان یکی از بزرگترین مساجد جهان اسلام، به نام او ثبت شد.
تأسیس بنیاد بینالمللی احیای فرهنگ خمس، بازسازی حوزههای علمیه، توسعه مدارس و درمانگاهها در دامغان، بندرعباس و حتی افغانستان، از دیگر اقدامات مؤثر این عالم ربانی در گسترش عدالت فرهنگی و دینی بود.