۳۰۰ آموزشگاه فنیوحرفهای آذربایجان شرقی در آستانه ابطال مجوز

تسنیم/ مدیرکل آموزش فنیوحرفهای آذربایجان شرقی، گفت: برخی از آموزشگاههای فنیوحرفهای صرفاً برای دریافت معافیت مالیاتی اقدام به اخذ مجوز کرده بودند، بررسیها انجام شده و این ۳۰۰ مجوز در آستانه ابطال قرار دارند.
فرهاد نظری، در نشست خبری بهمناسبت هفته ملی مهارت در محل ادارهکل آموزش فنیوحرفهای آذربایجان شرقی، با اشاره به نقش کلیدی آموزشهای مهارتی در تحقق شعار سال، گفت: برنامههای گسترده این ادارهکل برای تربیت نیروی کار ماهر و ارتقای کیفیت آموزش در سطح استان در حال اجراست.
وی با بیان اینکه مهارتآموزی اساس توسعه تولید و اشتغال است، گفت: سال سرمایهگذاری برای تولید نیازمند نیروی انسانی متخصص و مهارت دیده است که تربیت آن از مسیر آموزشهای فنی و حرفهای میگذرد.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای آذربایجان شرقی، اظهار کرد: سازمان آموزش فنیوحرفهای با شناسایی 19 گروه هدف، از جمله دانشآموزان، دانشجویان، سربازان، کارجویان و شاغلان، فرآیند آموزش، تعیین صلاحیت و آزمونهای حرفهای را بهصورت هدفمند و نیازمحور دنبال میکند.
نظری، به برنامههای اجرایی هفته ملی مهارت اشاره کرد و گفت: در این هفته، با هدف ترویج فرهنگ مهارتآموزی، پروژهها و ابتکارات جدیدی اجرایی خواهد شد.
وی از بهرهبرداری رسمی یک هنرستان 24 کلاسه خبر داد و گفت: این هنرستان، پس از تجهیز کامل، تحویل نظام آموزشی شده است و در تربیت نیروی انسانی ماهر نقشآفرینی خواهد کرد.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای طرح واگذاری بورس تحصیلی به هنرجویان برتر، گفت: براساس تفاهمنامههای منعقد شده، رتبههای تحصیلی یک تا پنج در رشتههای مهارتی، برای اولینبار در استان آذربایجان شرقی، از بورس ویژه برخوردار خواهند شد.
نظری، با تأکید بر نقش مکمل آموزش فنی و حرفهای در کنار آموزشوپرورش، خاطرنشان کرد: رسالت اصلی آموزشوپرورش صدور مدرک تحصیلی است، اما این سازمان، علاوه بر آموزش، گواهینامههای مهارت مربوط به دیپلم را نیز به دانشآموختگان ارائه خواهد کرد.
وی با اشاره به وضعیت فعالیت آموزشگاههای فنیوحرفهای، گفت: در حال حاضر یکهزار و 402 آموزشگاه فنیوحرفهای در استان آذربایجان شرقی دارای مجوز هستند که از این میان، حدود 903 آموزشگاه فعالیت دارند؛ 43 درصد آنها در تبریز و 57 درصد در سایر شهرستانها فعالیت دارند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان با اشاره به وجود 300 آموزشگاه غیرفعال، تأکید کرد: برخی از این آموزشگاهها صرفاً برای دریافت معافیت مالیاتی اقدام به اخذ مجوز کرده بودند؛ بررسیها انجام شده و این 300 مجوز در آستانه ابطال قرار دارند.