انهدام باند سارقان به عنف و زورگیر در مینودشت

مهر/ سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان مینودشت در استان گلستان از انهدام باند سارقان به عنف و زورگیر و دستگیری هر سه عضو باند، با اشراف اطلاعاتی ماموران انتظامی خبر داد.
سرهنگ یعقوب قزلسفلی، سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان مینودشت اظهار کرد: به دنبال وقوع سرقتهای به عنف و زورگیری در شرق استان گلستان ضمن تشکیل تیمهای ویژه مبارزه با سرقتهای به عنف رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: مأموران انتظامی پس از بررسی همه جانبه موضوع و پس از کار اطلاعاتی در نهایت موفق به شناسایی اعضای باند زورگیر شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی در عملیاتهایی جداگانه هر سه نفر را دستگیر کردند.
سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان مینودشت با اشاره به کشف هفت دستگاه موتورسیکلت، تعدادی تلفن همراه سرقتی، یک قبضه اسلحه ساچمه زنی و تعدادی سلاح سرد از مخفیگاه متهمان گفت: تحقیقات از متهمان ادامه داشته و تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهیم داد برخی افراد فرصت طلب و سودجو فضا را برای مردم نا امن کنند.
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today