اجرای ۸۰۰ نیروگاه خورشیدی در استان بوشهر طی سال جاری

فارس/ مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر از سرمایهگذاری برای ایجاد مزارع نیروگاههای خورشیدی مددجویی در سال جاری خبر داد و گفت: در سال جاری بالغ بر ۸۰۰ نیروگاه برق خورشیدی به شکل تجمیعی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان بوشهر به بهرهبرداری برسد.
فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر اظهار کرد: با توجه به اجرای موفق طرح نیروگاههای خورشیدی انفرادی برای خانوادههای مددجویی در سالهای اخیر، ایجاد نیروگاههای خورشیدی تجمعی (مزرعه خورشیدی) در سال جاری نیز در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از الزامات احداث و ایجاد نیروگاه خورشیدی برای مددجویان، داشتن مسکن شخصی، مستحکم و با قابلیت دریافت تابش مناسب نور خورشید است، لذا اکثریت مددجویان متقاضی، یا مستاجر و فاقد مسکن شخصی هستند و یا مسکن استاندارد و با قابلیت تابش نور خورشید را ندارند.
محبی در ادامه افزود: اجرای طرح نیروگاه خورشیدی تجمیعی علاوه بر اینکه اشتغالزایی برای تعداد زیادی از مددجویان را یکجا فراهم مینماید، باعث کاهش هزینهها، تسهیل در انتقال برق به شبکه و افزایش بهرهوری و درآمد پایدار مددجویان خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: در پیگیریهای صورت گرفته با مسئولین استانی اعم از استانداری، شرکت توزیع نیروی برق استان و فرمانداریهای مناطق مختلف استان، مسائلی همچون تأمین زمین و زیرساختها، تسهیل در راهاندازی نیروگاههای خورشیدی، تفاهمنامه با شرکتهای بهرهبردار، آموزش مددجویان در زمینه نگهداری نیروگاههای خورشیدی، و همچنین تسهیل فرآیند خرید برق تولیدی توسط شرکت توزیع برق مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
محبی همگرایی مسئولان استانی برای توسعه احداث نیروگاههای تجدیدپذیر را مهم دانست و اضافه کرد: مقرر است در سال جاری با همکاری دستگاهها به ویژه شرکت توزیع نیروی برق استان، در چند نقطه از استان بالغ بر ۸۰۰ نیروگاه برق خورشیدی به شکل تجمیعی برای مددجویان تحت حمایت به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر از افزایش نرخ خرید تضمینی برق خورشیدی در سال جاری خبر داد و گفت: شرکت توزیع برق استان طبق قرارداد، به مدت ۲۰ سال تضمین خرید انرژی تولیدی این نیروگاهها را بر عهده دارد و مبلغ آن ماهیانه بهحساب مالک نیروگاه که مددجوی کمیته امداد است، واریز میشود.