توسعه فرودگاه اراک، حلقه مفقوده جهش اقتصاد در استان مرکزی است

ایرنا/ نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی توسعه فرودگاه اراک، حلقه مفقوده جهش اقتصاد در استان مرکزی عنوان کرد و گفت: با ارتقاء امکانات فرودگاهی و ایجاد پروازهای مستقیم به مقاصد اقتصادی مهم، استان مرکزی قادر خواهد بود به قطب گردشگری و تجاری میانمنطقهای تبدیل شود و اشتغالزایی قابل توجهی به همراه داشته باشد.
نادرقلی ابراهیمی روز سهشنبه در بازدید از فرودگاه شهدای اراک، افزود: پس از ماهها پیگیری مستمر و جلسات فشرده با نهادهای مرتبط بویژه سازمان هواپیمایی کشور، امروز با افتخار اعلام میکنیم که آرزوی دیرینه مردم استان مرکزی برای توسعه زیرساختهای هوایی اراک در حال تحقق است.
وی بیان کرد: پروژه توسعه فرودگاه اراک که با گزارشهای مدیریت فرودگاه شهدای اراک و برنامهریزی جهت رفع چالشهای موجود آغاز شد، اکنون به شرایط مناسبی رسیده و بر اساس تفاهمنامه توسعه حملونقل هوایی که با حضور معاون وزیر راه و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و سرمایهگذاران متعهد بومی امضا شد، گامهای عملیاتی با خرید نخستین هواپیما کلید خورد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای منحصربهفرد اراک به عنوان قطب صنعتی (با عمده صنایع مادر کشور و تنوع محصولات صنعتی)، تولید انواع محصولات کشاورزی صادراتی و هاب لجستیکی مرکز ایران (برای توزیع کالا به سراسر کشور) و دارا بودن مجوز مرز هوایی، این فرودگاه را به کاتالیزوری برای جهش اقتصادی منطقه تبدیل خواهد نمود.
ابراهیمی اظهار کرد: پیگیریهای انجام شده، منجر به حل چالشهای حیاتی از جمله توسعه مسیر دسترسی، تأمین روشنایی جادههای منتهی به فرودگاه و جذب سرمایهگذار خصوصی برای تامین هواپیماهای مورد نیاز شد.
وی، با اشاره به همکاریهای موثر بین نهادهای مختلف، تأکید کرد: پس از مذاکره با سرمایهگذاران، نهایتاً یک تیم سرمایهگذاری بومی با عشق به زادگاه خود پیشگام این تحول شد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: سرمایهگذاری در خرید هواپیما و تاسیس شرکت هواپیمایی تنها آغاز راه است و طبق برنامه زمانبندی، تا حدود ۳ ماه آینده فرآیند نقل و انتقال و اخذ مجوزهای نهایی از سازمان هواپیمایی کشوری انجام میشود.
ابراهیمی اظهار کرد: در نظر است پروازهای اولیه به مقاصد تهران، مشهد، کیش و عسلویه برقرار و در فاز بینالمللی، پرواز به عراق و عربستان در دستور کار است.
وی گفت: این پروژه تنها یک اتصال هوایی نیست؛ بلکه اقتصاد استان مرکزی را شکوفا و ضمن توسعه درآمد، درآمد ارزی را نیز از طریق صادرات مستقیم ایجاد میکند و امید است تا پایا سال شاها آغاز رسمی پروازها از این فرودگاه باشیم.