دانشگاه محقق اردبیلی محکومیت ترور دانشمندان ایرانی را با دیپلماسی علمی فریاد زد

ایرنا/ اردبیل - ایرنا - سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دیپلماسی علمی را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با مراکز علمی معتبر دنیا برای محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران و ترور دانشمندان کشورمان بهکار گرفته و حقانیت میهن خود را به گوش اندیشمندان و متفکران رساندیم.
دکتر محمد حسن زاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با اشاره به این که ارتباطات نهادهای علمی با روابط بین نهادهای سیاسی تفاوتهای زیادی دارد ، اظهار کرد: دانشگاه محقق اردبیلی با حدود ۳۹ دانشگاه و مرکز علمی معتبر منطقه و جهان بر اساس تفاهم نامههایی روابط علمی و پژوهشی دارد.
وی افزود: در جنگ تحمیلی اخیر که ایرانیان به صورت یکپارچه برای صیانت از آب و خاک و آرمانهای نظام اسلامی وحدت خود را مستحکمتر کردند، دانشگاه محقق اردبیلی از ظرفیت ارتباطات خود با مراکز علمی خارجی استفاده کرد تا شبکهای از استقامت و پایداری در حوزه علم و آگاهی را در برابر جنایات و تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا ایجاد کند.
وی ادامه داد: ما با صراحت به دانشگاههای طرف تفاهم نامه همکاری خود در منطقه و جهان اعلام کردیم که رژیم صهیونیستی دانشمندان و متفکران علمی ما را ترور میکند و رفتار شنیع تروریسم باید از سوی همه مجامع علمی و حتی غیر علمی به شدت محکوم شود.
حسن زاده تصریح کرد: یکی از دانشجویان غیربومی ما که در اصل از فرزندان این استان است، در تهران طی حملات وحشیانه رژیم صهیونی به شهادت رسید و دانشجویان و استادان دانشگاه محقق اردبیلی همچون سایر مراکز علمی کشور، بارها تجاوز و وحشیگری این رژیم غاصب و آمریکا را به شدت محکوم کردند.
به گزارش ایرنا، بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی از جمله سردار سرلشگر محمد باقری، سردار سرلشگر غلامعلی رشید، سردار سرلشگر حسین سلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی و دکتر فریدونی عباسی دوانی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذنالله.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۳۵۱ رشته شامل ۶۳ رشته در مقطع دکتری، ۱۹۷ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۸۲ رشته مقطع کارشناسی و ۹ رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده ، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.