افزایش ۱۰ درصدی رشتهها و برنامههای اوقات فراغت در خراسان جنوبی

ایرنا/ معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: تعداد رشتهها و برنامههای ارائه شده در طرح اوقات فراغت امسال نسبت به سال قبل حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
فاطمه چهکندینژاد افزود: میزان مشارکت جوانان در طرح اوقات فراغت نسبت به پارسال با رشد قابل توجهی همراه بوده و افزایش قابل توجهی در حضور شرکتکنندگان مشاهده میشود.
وی با تاکید بر نقش مهم اوقات فراغت در سلامت اجتماعی، بیان کرد: برنامهریزیهای انجام شده با همکاری هیاتهای ورزشی در استان و شهرستانها به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی، استعدادیابی و پرورش استعدادها و افزایش سطح تحرک و سلامت در جامعه به ویژه نوجوانان اجرا میشود.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ادامه داد: برنامههای اوقات فراغت ویژه گروههای سنی کودکان، نوجوانان و جوانان با محوریت استعدادیابی و استعدادپروری در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: فعالیتها در قالب برنامههایی برای سنین مختلف طراحی شده و تمرکز اصلی بر شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی است که این مهم توسط هیاتهای ورزشی استان پیگیری میشود.
چهکندینژاد عنوان کرد: تمامی هیاتهای ورزشی استان و شهرستانها رشتهها و برنامههای متنوعی را برای اجرای طرح اوقات فراغت برنامهریزی کردهاند که به صورت فراگیر و جامع اجرا میشود.
وی یادآور شد: اکنون ثبت نام علاقهمندان به صورت حضوری انجام میشود اما سامانه ثبت نام آنلاین طراحی شده و در مرحله آموزش رابطان و رفع نقاط ضعف این سامانه قرار دارد.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: تمامی فعالیتها و برنامههای اوقات فراغت به شکل حضوری و با حضور شرکتکنندگان اجرا میشود و هیچ برنامهای به صورت مجازی پیش بینی و اجرا نخواهد شد.
وی افزود: برای افزایش مشارکت جوانان، برنامههای متنوع و هدفمند طراحی شده و همکاری نزدیک با هیاتهای ورزشی و نهادهای مرتبط برقرار شده است.
چهکندینژاد گفت: تاکنون هیچ اعتبار مستقیمی به صورت جداگانه برای اجرای طرح اوقات فراغت در سال جاری تخصیص نیافته است.
وی اظهار کرد: اجرای طرح به صورت مشارکتی با ارگانهای دست اندرکار، به ویژه آموزش و پرورش و دستگاههای دارای زیرساخت ورزشی، باعث ارتقای کیفیت و گستردگی برنامهها خواهد شد.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی تصریح کرد: اهمیت حضور مربیان مجرب و کارتدار، بهرهگیری از تجهیزات آموزشی نوین و همچنین بیمه ورزشی شرکتکنندگان از شاخصهای اصلی ارزیابی موفقیت طرح اوقات فراغت به شمار میرود.
وی با اشاره به تفاوت و ارتقای کیفی طرح اوقات فراغت امسال با سالهای گذشته عنوان کرد: دورههای ارتقاء و بازآموزی برگزار شده در سال گذشته موجب افزایش سطح تخصص و کیفیت مربیان شده که از مهمترین تغییرات مثبت طرح اوقات فراغت امسال محسوب میشود.
چهکندینژاد از شناسایی نقاط ضعف و قوت سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به تجربه اجرای طرح در سال گذشته، نقاط ضعف و قوت به دقت بررسی شده و اقدامات لازم برای ارتقای کیفیت و بهبود برنامهها در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.
وی یادآور شد: نظرسنجیها و بازخوردهای مردمی در حال جمعآوری است و پس از تحلیل، نتایج نهایی درباره رضایت و اثربخشی طرح اعلام خواهد شد.