بصیرت ملت و الهام از نهضت حسینی عامل اقتدار امروز ایران اسلامی

صدا و سیما/ آیتالله جوادیآملی گفت: اقتدار امروز ایران اسلامی حاصل بصیرت ملت و الهام از نهضت حسینی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم؛ آیتالله جوادیآملی در دیدار اعضای حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به ایام عزاداری سید و سالار شهیدان بر ضرورت شناخت عالمانه و دقیق از واقعه کربلا، تأکید کرد و افزود: حادثه کربلا برای ما یک الگو و نمونه بیبدیل است و آنچه واقعه کربلا را الگو و ماندگار کرده، پیام علمی و معرفتی آن است.
ایشان با بیان اینکه جریان امام حسین (ع) برای ما یک اصل است و این تنها یک افتخار نیست، بلکه هویت ماست افزود: باید بدانیم که ملت ایران اسلامی هم ملتی بزرگ، ریشهدار و صاحبفرهنگ است.
این مرجع تقلید با اشاره به حملات فرهنگی غرب علیه ایران، اقتدار امروز کشور را حاصل بصیرت ملت و الهام از نهضت حسینی دانست و گفت: امروز برخی از همین کشورهای کافر و مدعی مانند آمریکا و امثال آن به ملتهای مسلمان و بزرگان دینی ما توهین میکنند، اما واقعیت آن است که ما وارثان فرهنگ و اندیشهای هستیم که نه تنها در گذشته درخشان بوده، بلکه در آینده نیز راهگشاست.
آیتالله جوادیآملی با تاکید بر وحدت ملی، آنرا نعمت بزرگی بیان کرد که باید قدر آن را دانست و برای حفظ آن کوشید.