نماد آخرین خبر

دمای هوا در اهرم استان بوشهر به ۵۰ درجه رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
دمای هوا در اهرم استان بوشهر به ۵۰ درجه رسید

ایرنا/ مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: دمای هوا در اهرم به ۵۰ درجه سانتی‌گراد و در شهرهای برازجان و خورموج به ترتیب به ۴۸ و ۴۷ درجه رسید.  

پیام مساعدی اظهار کرد: همزمان پیش‌بینی‌ها از تداوم گرمای شدید و افزایش رطوبت در استان تا اواسط هفته آینده خبر می‌دهد.

وی بیان کرد: با توجه به الگوهای نقشه‌های پیش‌یابی، وضعیت جوی و دریایی استان تا اواسط هفته آینده پایدار و آرام پیش‌بینی می‌شود؛ اما افزایش محسوس دما و رطوبت، موجب بروز شرایط شرجی و هوای طاقت‌فرسا در نقاط مختلف استان خواهد شد.

وی افزود: در شبانه‌روز گذشته، دمای هوا در اهرم به ۵۰ درجه سانتی‌گراد رسید که از جمله بالاترین دماهای ثبت‌شده در کشور طی این بازه زمانی است.

مساعدی ادامه داد: در چند روز پیش رو پدیده‌هایی همچون غبار محلی، افزایش رطوبت، شرجی، مه صبحگاهی و گاهی وزش باد در سطح استان قابل انتظار است. دمای هوا نیز در روزهای آینده در برخی نقاط مجدداً به آستانه ۵۰ درجه خواهد رسید.

وی افزود: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در برخی نقاط نیز پدیده مه صبحگاهی گزارش خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت آینده جهت وزش باد متغیر و اغلب جنوب‌شرقی تا جنوب‌غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۰ و گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت آینده ارتفاع موج دریا نیز بین ۳۰ تا ۹۰ و گاهی تا ۱۲۰ سانتی‌متر پیش‌بینی شده است.

وی گفت: فردا در بندر بوشهر جزر اول در ساعت ۰۱:۰۱، مد اول ساعت ۰۷:۵۱، جزر دوم ساعت ۱۵:۳۸ و مد دوم در ساعت ۲۱:۴۶ خواهد بود.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar