تعریف 3500 میلیارد تومان پروژه جدید برق در کهگیلویه و بویراحمد

ایرنا/ مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد گفت: سههزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه جدید در این استان تعریف شده است که مراحل مهندسی، طراحی و سفارش تجهیزات آنها در حال نهایی شدن است.
علی اسدی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مراحل مهندسی، طراحی، تعمیر و تأمین سفارش تجهیزات مورد نیاز این طرح ها انجام شده است و به زودی وارد فاز اجرایی خواهد شد.
وی بیان کرد: این میزان اعتبار برای اجرای ۶ پروژه بزرگ برای توسعه زیرساختهای برق در استان شامل توسعه پست دوگنبدان و دنا، افزایش ظرفیت پست چرام و دهدشت و توسعه خط ۱۳۲ولت دو مداره دوگنبدان - جهاد هزینه میشود.
اسدی اضافه کرد: با برنامهریزیهای انجامشده پیشبینی میشود این اقدامات علاوه بر جبران حل ناترازی انرژی در پیک بار مشکل ناترازی در سالهای آینده را نیز به طور محسوسی کاهش دهد.
توسعه نیروگاههای خورشیدی در دستور کار
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برنامهریزی برای احداث نیروگاههای خورشیدی گفت: وزارت نیرو تغییر روش داده و درخواستهایی برای احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی از بخش دولتی و خصوصی دریافت کرده است.
اسدی تصریح کرد: از این میزان، 3 هزار مگاوات توسط وزارت نیرو و بخش دولتی و مابقی از سوی سرمایهگذاران بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
وی تأکید کرد: برای اجرای این طرحها، همکاری استانداری، وزارت نیرو و مدیران کل منابع طبیعی در تأمین زمین برای تسهیل در ورود سرمایه گذاران باید در اولویت قرار گیرد.
اسدی تصریح کرد: در صورت همکاری منابع طبیعی در تامین زمین مورد نیاز پیشبینی میشود تا سال آینده ۳۰ درصد از این طرح ها وارد فاز تولید برق شوند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد برنامههای آینده برای کاهش وابستگی به نیروگاههای آبی را احداث یک هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد.
وی تصریح کرد: این استانها به دلیل اقلیم خاص و کارایی (راندمان) بالای جذب انرژی خورشیدی، به عنوان گزینههای ایدهآل برای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر انتخاب شدهاند.