نماد آخرین خبر

۳۰ نیروی آتش‌نشانی اصفهان به کربلا اعزام می‌شوند

منبع
فارس
بروزرسانی
۳۰ نیروی آتش‌نشانی اصفهان به کربلا اعزام می‌شوند

فارس/ سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: در آستانه اربعین حسینی(ع) سال جاری، در مجموع چهار دستگاه وسیله نقلیه و ۳۰ نفر آتش‌نشان در قالب دو گروه اعزام می‌شوند.

امید باقری، سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان اظهار کرد: در اربعین سال جاری ۲۴ نفر از نیروهای زبده و متخصص سازمان آتش‌نشانی اصفهان که آموزش‌های تخصصی دیده و بر موقعیت‌های کربلا اشرافیت دارند، به‌همراه دو دستگاه اطفائیه سنگین و یک دستگاه موتورسیکلت برای ارزیابی‌های ریسکی در حوزه استحفاظی و بازدیدهای ایمنی اعزام و در خاک عراق مستقر می‌شوند که این ارزیابی برای نخستین‌بار به کمک موتورسیکلت انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه یک خودروی نجات دومنظوره نیز در مرز چذابه مستقر می‌شود، افزود: در مجموع چهار دستگاه وسیله نقلیه و ۳۰ نفر آتش‌نشان در قالب دو گروه اعزام و ۲۴ نفر آن‌ها در کربلا و 6 نفر در مرز چذابه مستقر می‌شوند.
باقری گفت: تلاش بر این بود که نیروهای متخصص، رؤسای ایستگاه‌ها و افسران متخصص را به‌عنوان سرپرست اعزام کنیم، از طرفی نیروهای عملیاتی زبده که علاقه‌مند هستند نیز اعزام شوند.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today