قاتل فراری شهروند جیرفتی دستگیر شد

مهر/ فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت گفت: فردی که در یک نزاع مسلحانه در اسفند ماه گذشته احدی از شهروندان را در یکی از روستاهای حومه این شهرستان به قتل رسانده بود دستگیر شد.
سرهنگ رضا فیروزبخت، فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت اظهار کرد: سوم اسفندماه سال گذشته مرد جوانی در یکی از روستاهای حومه جیرفت طی یک نزاع مسلحانه به قتل رسید و دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی جیرفت با انجام اقدامات فنی و شگردهای خاص پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه قاتل فراری در یکی از شهرستانهای همجوار شده و در یک عملیات غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
فیروزبخت، با اشاره به اینکه قاتل در بازجوییهای پلیسی به قتل به دلیل اختلافات شخصی اعتراف کرد، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.