رهاسازی آب سد مهاباد متوقف شد

ایرنا/ مدیر امور آب مهاباد گفت: رهاسازی سهمیه آب بخش کشاورزی از مخزن سد این شهر با تامین آب مورد نیاز متوقف شد.
خالد رحمانی، مدیر امور آب مهاباد اظهار کرد: رهاسازی سهمیه آب بخش کشاورزی با دبی ۱۶ مترمکعب بر ثانیه با درخواست کشاورزان این شهرستان از مخزن سد و از ۹ تیر ماه آغاز شده بود.
وی اضافه کرد: این رهاسازی با هدف تقویت منابع آبی زیرزمینی، چاه ها و کاهش تنش آبی صورت گرفته و با رهاسازی ۲۳ میلیون مترمکعب سهم بخش کشاورزی و یک میلیون مترمکعب حق آبه تالاب بین المللی کانیبرازان، به پایان رسید.
مدیر امور آب مهاباد گفت: هم اکنون حجم فعلی حجم مخزن سد مهاباد به ۵۹ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به مدت سال قبل با عدد ۱۰۱ میلیون مترمکعب، کاهش قابل توجهی داشته است.
رحمانی افزد: هم اکنون تراز سد مهاباد هم یک هزار و ۳۴۱ متر رسیده است که در مقایسه با سال قبل هفت متر کاهش پیدا کرده است و خروجی آب از سد به ۱.۵۷ متر در ثانیه رسیده که سال قبل ۱۶ مترمکعب در ثانیه بود.
وی اظهار کرد: امسال باتوجه به وضعیت مخزن سد مهاباد و اولویت آب شرب شهروندان، تنها یک مرحله رهاسازی آب از مخزن سد مهاباد انجام شد.