نماد آخرین خبر

کشف یک‌هزار و ۶۳ ماینر در تبریز

منبع
فارس
بروزرسانی
کشف یک‌هزار و ۶۳ ماینر در تبریز

فارس/ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه یک‌هزار و ۶۳دستگاه استخراج رمزارز در مناطق تحت پوشش برق تبریز از ابتدای سال‌جاری تا ۳۱ تیرماه کشف و جمع‌آوری شده است گفت: بر اساس آمار ارائه شده برق تبریز رتبه اول با ثبت این آمار در رتبه اول و پیشرو در مقابله با مراکر استخراج رمزارز بوده و پس آن به ترتیب شرکت‌های توزیع استان تهران و تهران بزرگ با کشف ۹۴۵ و ۹۳۰ مورد رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند.

اکبر فرج‌نیا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز اظهار کرد: فعالیت مراکز استخراج رمز ارز به دلیل مصرف بالای انرژی برق و استفاده غیرمجاز از شبکه برق رسانی، موجب اختلال در برق رسانی و تحمیل فشار به شبکه و آسیب به وسایل برقی شهروندان می‌شود.

وی افزود: بنا به ابلاغ شرکت توانیر انشعاب‌هایی که به‌طور غیرقانونی به استخراج رمزارز مبادرت می‌ورزند؛ به ویژه منازل، فروشگاه‌ها و دامداری‌ها و ... جمع‌آوری و به‌طور دائم قطع می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه در راستای پیشگیری و مبارزه با مراکز غیرمجاز استخراج رمز اقدامات قابل توجهی انجام شده است، اضافه کرد: در راستای این اقدامات از ابتدای سال جاری تا ۳ تیرماه با تلاش همکاران شرکت در امورهای مختلف تحت پوشش برق تبریز از مراکز غیر مجاز شناسایی شده یک هزار و 63 دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز جمع آوری شده است.

وی خاطرنشان کرد: گزارش های شرکت توانیر طی ۴ ماهه نخست سال‌جاری در کل کشور ۱۳ هزار و ۶۷۶ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز کشف و جمع‌آوری شده است با توجه به این آمار از بین ۳۹ شرکت توزیع ، برق تبریز با بیشترین کشفیات رتبه اول را به خود اختصاص داده است و به ترتیب شرکت‌های توزیع استان تهران و تهران بزرگ با کشف ۹۴۵ و ۹۳۰ مورد رتبه‌های دوم و سوم را به خود اختصاص داده‌اند.
وی ادامه داد: از مجموع دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در مناطق تحت پوشش برق تبریز ۸۷ دستگاه در فروردین‌ماه، ۳۹۰ دستگاه در اردیبهشت ماه، ۲۱۲ دستگاه در خرداد ماه و ۳۷۴ دستگاه در تیرماه کشف و جمع‌آوری شده است.

وی افزود: هر دستگاه استخراج رمزارز با احتساب مصرف ۳ کیلووات در ساعت، روزانه ۷۲ کیلووات انرژی مصرف می کند و با توجه به مصرف ماهیانه میانگین متوسط مصرف هر خانه به میزان ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلووات در ساعت، هر دستگاه استخراج رمزارز معادل ۹ خانه برق مصرف می کند، بنابراین با کشف و جمع‌آوری این مراکز معادل مصرف متعارف ۹ هزار و ۵۶۷ واحد مسکونی در انرژی برق صرفه‌جویی شده است.

شهروندان و مشترکان محترم می‌توانند از طریق سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ شرکت توانیر و یا تماس با مرکز ۱۲۱، ماینرهای غیرمجاز را گزارش و پاداش یک تا ۵۰ میلیون تومانی دریافت کنند.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today