نماد آخرین خبر

افزایش دما و خطر گرمازدگی در البرز

منبع
ايرنا
بروزرسانی
 افزایش دما و خطر گرمازدگی در البرز

ایرنا/ مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز از طبیعت‌گردها خواست به دلیل افزایش زیاد دما و پیشگیری از گرمازدگی از گردش در طبیعت پرهیز کنند.

محمدباقر خلفی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز اظهار کرد: با توجه به اعلام اداره کل هواشناسی استان البرز مبنی بر افزایش دما و همچنین و احتمال وزش باد بارش پراکنده در استان هموطنان توصیه‌های امدادی را جدی بگیرند.
وی اضافه کرد: متأسفانه به رغم هشدارهای مکرر دستگاه‌های امدادی برخی از کوهنوردان و طبیعت‌گردان بدون توجه به این هشدارها وارد ارتفاعات و مناطق گرم استان البرز می‌شوند که دچار گرمازدگی شده و جان خود را به خطر می‌اندازند.
خلفی گفت: طی چند روز اخیر شاهد موارد زیادی گرفتار شدن طبیعت‌گردها و کوهنوردها در استان البرز بودیم که دچار گرمازدگی شده بودند.
وی بیان کرد: یکی از مشکلات طبیعت‌گردها بی‌اطلاعی از وضعیت جسمانی خود در زمان کوهپیمایی است که در میانه راه دچار آسیب‌های جسمی می‌شوند.
خلفی گفت: نیروهای امدادی، کوهستان و سیلاب برای خدمات‌رسانی احتمالی در جاده‌های این استان به حالت آماده‌باش درآمده و برای هر گونه حوادث احتمالی و کمک به آسیب‌دیدگان در پایگاه‌های امدادی استان البرز آماده خدمات‌رسانی هستند.
وی اضافه کرد: اکنون ۱۶ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار بین شهری و مراکز شعب امدادرسانی و اسکان در البرز وجود دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز از مسافران خواست در صورت نیاز امداد جاده‌ای با سامانه ۱۱۲ هلال احمر تماس حاصل نمایند.
 
  
  

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday