کشف ۴.۵ کیلوگرم تریاک در چهارمحال و بختیاری

فارس/ فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای مقابله با قاچاق مواد افیونی، چهار سوداگر مرگ دستگیر و مقدار ۴ کیلو و ۵۰۰ گرم مواد افیونی از نوع تریاک از این افراد کشف شد.
حسین امجدیان، فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: در راستای مقابله با قاچاق مواد افیونی مأموران انتظامی و پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان لردگان در عملیاتی مشترک با مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری حین کنترل محورهای مواصلاتی شهرستان فلارد و لردگان موفق به توقیف ۲ دستگاه خودروی سواری حامل مواد افیونی که از استانهای جنوبی بارگیری شده بود، شدند.
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این رابطه چهار سوداگر مرگ دستگیر و مقدار ۴ کیلو و ۵۰۰ گرم مواد افیونی از نوع تریاک کشف شد.
وی با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند، تاکید کرد: پلیس به صورت شبانهروزی با این پدیده خانمانسوز مقابله نموده و قاچاقچیان را برای رسیدن به اهداف شومشان ناکام میگذارند.