نماد آخرین خبر

برآورد تولید ۱۳۰ هزار تن انگور در باغات کرمانشاه

منبع
ايسنا
بروزرسانی
برآورد تولید ۱۳۰ هزار تن انگور در باغات کرمانشاه

ایسنا/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: برآورد می‌شود امسال ۱۳۰ هزار تن انگور در باغات استان تولید شود.

سعید کریمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، با بیان اینکه انگور از لحاظ سطح و تولید مهمترین محصول باغی استان است، اظهار کرد: در تمام نقاط استان از سردترین نقطه تا مناطق گرمسیری، باغ انگور داریم.
وی سطح زیر کشت این محصول در استان را بیش از ۱۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری از تاکستان‌های استان بیش از ۱۳۰ هزار تن انگور تولید شود.
کریمی افزود: عمده انگور تولیدی در استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و بخشی از آن هم به تولید کشمش و یا سایر فرآورده‌های انگور اختصاص می‌یابد.
رئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه در خصوص ارقام انگور تولید در استان، بیان کرد: ارقام بی‌دانه، عسکری، فخری، صاحبی، یاقوتی و ... از دیرباز در استان کشت شده و در سنوات اخیر ارقام پرمحصول دیگر نظیر فلیم سیدلس، پرلت سیدلس، ترکمن۴ و ردگلوب توسعه یافته و مورد اقبال قرار گرفته است.
کریمی ادامه داد: بیشتر باغات تازه احداث انگور در استان به صورت داربست بوده و روش‌های آربور، ایستاده ساده و پرکولا در استان اجرا شده است. در بعضی از باغات هم انگور سایبان احداث شده است.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today