قطعی آب در برخی مناطق یاسوج تا پایان امشب بهدلیل شکستگی خط انتقال

مهر/ روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد در اطلاعیهای از قطعی آب برخی مناطق شهر یاسوج بهعلت شکستگی خط انتقال آب خبر داد.
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد در اطلاعیهای از شکستگی خط انتقال آب در شهر یاسوج خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است، دلیل شکستگی خط انتقال ۲۰۰ میلیمتری به مخزن منطقه محمودآباد، فرعیهای رجاء، ابوذر، کاشانی، باهنر، سعدی، راهنمایی و ابن سینا آب، مناطق ترمینال قدیم، بلوار بویر احمد، صدا و سیما، میدان استانداری و بخشی از مرکز شهر از ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه تا اطلاع ثانوی و زمان اتمام عملیات تعمیرات قطع خواهد شد:
این اطلاعیه میافزاید در برخی از فرعیهای گلستانها نیز افت فشار آب مشاهده خواهد شد.
لذا از مشترکین محترم تقاضا داریم تا زمان رفع کامل حادثه و بازگشت آب به خطوط انتقال داخلی، در مصرف آب ذخیره شده در مخازن منازل خود نهایت دقت و صرفه جویی را به عمل آورند.
واحد اتفاقات و عملیات شرکت آبفا با تمام توان در حال تلاش برای رفع مشکل و بازگردانی آب به مدار بهره برداری در کوتاهترین زمان ممکن میباشد.