نماد آخرین خبر

اختصاص اعتبار برای تکمیل عملیات عمرانی پروژه ایثار زنجان

منبع
مهر
بروزرسانی
اختصاص اعتبار برای تکمیل عملیات عمرانی پروژه ایثار زنجان

مهر/ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران زنجان از اختصاص ۱۰۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل عملیات عمرانی مجموعه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار استان خبر داد.

عباس برزگر، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران زنجان اظهار کرد: مجموعه توان‌بخشی ایثار زنجان با زیر بنایی بالغ بر ۱۳ هزار مترمربع در زمینی با متراژ ۲۵ هزار مترمربع در دست اجرا است و دارای بخش مختلف شامل سالن چند منظوره، استخر و زمین چمن و بخش درمانی، توان‌بخشی و فضاهای فرهنگی و آمفی تئاتر و سالن اجتماعات است.

وی با اشاره به اینکه فاز توان‌بخشی این پروژه تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، تصریح کرد: این پروژه از سال ۸۸ در سه فاز ورزشی، فرهنگی و توانبخشی کلید خورده و عملیات اجرایی آن آغاز شده است و تاکنون فاز اول ورزشی این پروژه به بهره‌برداری رسیده و در اختیار جامعه ایثارگری و عموم قرار دارد.

برزگر درباره تخصیص اعتبار جهت تکمیل مجموعه توان‌بخشی ایثار زنجان، گفت: با هزینه کرد اعتباری که سال جاری اختصاص یافته است عملیات اجرایی فاز توان‌بخشی این مجموعه به اتمام رسیده و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با بیان اینکه عملیات عمرانی فاز توان‌بخشی این مجموعه شهریور سال جاری به اتمام می‌رسد، افزود: فاز فرهنگی این پروژه نیز در حال حاضر ۷۵ درصد پیشرفت داشته و تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید که امیدواریم با افتتاح و بهره برداری این پروژه یکی از خواسته‌های بحق ایثارگران استان محقق شود.

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today