نماد آخرین خبر

کشف ۳۷۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان

منبع
مهر
بروزرسانی
کشف ۳۷۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان

مهر/ فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و دستگیری اعضای باند قاچاق سازمان‌یافته سوخت یارانه‌ای و کشف مقدار ۳۷۰ هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش ۱۸۴ میلیارد ریال در این استان خبر داد.

سردار علی‌اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی هرمزگان در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی شناسایی محل دپوی سوخت قاچاق در یکی از روستاهای اطراف بندرعباس، مبارزه قاطع با جرایم سازمان‌یافته قاچاق سوخت و شناسایی و دستگیری اعضای این باند در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی پس از انجام سه ماه اقدامات اطلاعاتی و فنی، موفق شدند سه نفر از اعضای این باند را که به قاچاق مقادیر قابل توجهی از مشتقات نفتی یارانه‌ای مبادرت می‌کردند، شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی هرمزگان ادامه داد: بر اساس مستندات جمع‌آوری‌شده و اعترافات صریح متهمان، حجم سوخت قاچاق‌شده توسط این شبکه، ۳۷۰ هزار لیتر برآورد شده است که ارزش ریالی آن بنا به نظر کارشناسان اقتصادی، بالغ بر ۱۸۴ میلیارد ریال است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به نقش مؤثر همکاری و انسجام بین دستگاه‌های امنیتی و قضایی در شناسایی و برخورد با این باند سازمان‌یافته، گفت: با هماهنگی دادستان محترم بندرعباس، پرونده جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال و هر سه متهم با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today