نماد آخرین خبر

هشدار منابع طبیعی کردستان نسبت به خطر آتش‌سوزی ناشی از تداوم گرما

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار منابع طبیعی کردستان نسبت به خطر آتش‌سوزی ناشی از تداوم گرما

ایرنا/ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: با توجه به تداوم گرما و افزایش دمای هوا، خطر آتش‌سوزی در مراتع و عرصه‌های طبیعی استان وجود دارد و مردم باید توجه بیشتری به توصیه‌های حفاظتی داشته باشند.

بهزاد شریفی پور، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان اظهار کرد: با توجه به افزایش محسوس دما، آتش‌سوزی به عنوان تهدید جدی در کمین مراتع و جنگل‌های استان است و به همین دلیل مردم با رعایت توصیه‌های حفاظتی، نسبت به مراقبت از عرصه‌های طبیعی اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی افزود: وجود پوشش علفی و خشک در عرصه‌های منابع طبیعی، رعایت موارد ایمنی را در راستای پیشگیری از آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع ضروری کرده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان اضافه کرد: پیشگیری از حریق در عرصه‌های ملی و طبیعی به عنوان ساده ترین اقدام نیازمند مشارکت فعال همه مردم با هدف حفاظت از سرمایه‌های ملی است و در این راستا بهره برداران و جوامع محلی، گردشگران و عموم مردم از روشن کردن آتش در جنگل‌ها و مراتع اجتناب کنند.

شریفی‌پور ادامه داد: طبق بررسی‌های به عمل آمده بیشتر آتش‌سوزی‌های روی داده در جنگل‌ها و مراتع استان در خارج از ساعات کاری و اداری و روزهای پایانی هفته و ایام تعطیلات اتفاق می‌افتد.

وی اضافه کرد: دامداران، کشاورزان، گردشگران و تمام کسانی که در محیط‌های طبیعی برای تفریح و یا کار حضور دارند از روشن کردن آتش در طبیعت بخصوص مناطق حساس جنگلی و مرتعی خودداری کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان یادآور شد: از آنجایی که بعدازظهرها وزش باد شدت یافته در این ساعات مردم به هیچ عنوان آتش روشن نکنند و برای پخت و پز از لوازم مرتبط و اجاق گاز استفاده کنند.

شریفی پور گفت: در صورتی که مجبور به روشن کردن آتش هستند حتماً با رعایت فاصله از درختان اطراف محل، گیاهان علوفه ای خشک شده را از محل مورد نظر آتش دور کرده و در پایان با اطمینان از خاموش شدن آتش، محل را ترک کنند.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online