نماد آخرین خبر

مقاوم‌سازی مسکن روستایی در بوشهر ۱۲ درصد افزایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مقاوم‌سازی مسکن روستایی در بوشهر ۱۲ درصد افزایش یافت

ایرنا/ مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: میزان مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در این استان طی یک‌سال گذشته از ۵۶ درصد به ۶۸ درصد افزایش یافته که معادل چهار سال عملکرد گذشته در این حوزه است.

امیر برومند، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر در تشریح عملکرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر اظهار کرد: طی یک‌سال اخیر، ۱۴ هزار پرونده جهت دریافت تسهیلات طرح ویژه مسکن روستایی به بانک‌ها معرفی شده‌اند که از این تعداد، ۹ هزار و ۱۰۰ واحد موفق به انعقاد قرارداد با بانک‌ها شده‌اند.
وی با اشاره به رشد کم‌سابقه عملکرد بنیاد مسکن در این حوزه گفت: این حجم از فعالیت، معادل چهار سال گذشته در طرح ویژه مسکن روستایی است و بیانگر یک جهش عملکردی محسوب می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای مهم در راستای تأمین مسکن برای اقشار کم‌درآمد خبر داد.
برومند تصریح کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، یک هزار و ۱۶۰ واحد مسکونی برای محرومان با همکاری شورای راهبردی پتروشیمی‌ها و شرکت ملی نفت، در قالب مسئولیت‌های اجتماعی احداث خواهد شد.
وی اعتبار تخصیص‌یافته برای این پروژه را ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این نخستین‌بار است که چنین همکاری گسترده‌ای با صنایع بزرگ استان در بخش مسکن انجام می‌شود.
برومند یادآور شد: عملکرد یک‌ساله بنیاد مسکن در استان بوشهر، حاکی از تحولی جدی در حوزه مسکن روستایی، جذب هدفمند اعتبارات، بهره‌گیری از ظرفیت صنایع بزرگ و افزایش تاب‌آوری واحدهای مسکونی در برابر مخاطرات طبیعی است.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar